Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az n3m genyóság, hogy veszélsz valakivel és utána elküldözgeti a beszélgetéseidet?
Már az egész baráti társasága ezen vihog, mert elküldtem a srácot. Rám írt, megbeszéltünk egy félreértést, amit ő generált, hogy azt hazudta másoknak, hogy én násnak adtam ki magamat, egy barátnómnek, nem szóltam neki. A csaj meg rám volt kiakadva. Egészet ez a nyomorult találta ki. Meg minden áron találkozni akart, én meg elküldtem. De az első felét mimdenképpen tisztázni akartam.
Ő írt aműgy is. Bazza meg. A másik, hogy egy életre megtanultam, hogy Facebookon nem írunk semmit, csak amit mindenki előtt fel merek vállalni, fel is mondjuk, csak eléggé elküldtem...
De ez akkor is mocskosság...
Lehet csak nyelvtan-nácik voltak és jókat nevettek a gyötrelmes írásodon.
De most komolyan, rég láttam ilyen kusza írást, ennyi elütéssel vagy komolyabb hibával fűszerezve.
A gyereknek volt katasztrofális a helyesírása...
2 elütés van benne.
Szerintem 6. Csak elütésből.
Nem csoda, ha röhögnek rajtad.
Mi a kérdés?
Nem értem a problémád... Ha ez csak egy monológ a mai napodról az más. Akkor itt sem vagyok.
Ebben gyakorlatilag ismét nem volt kérdés.
Elküldte/elküldi, ő dolga. Pontosabban engem ez soha nem zavart, nem fordul elő olyan, amitől később rosszul érezném magam ha más is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!