Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összesen mennyi partneretek volt már úgy a húszas és harmincas éveitek közepéig bezárólag? Érdekelne mennyi az a szám, ha belevesszük az alkalmi kapcsolatokat is?
Írjátok meg a véleményeteket arról, hogy szerintetek -saját meglátásotok szerint!- mennyi az ideális?
Írjátok mellé azt is, hogy miért gondoljátok így, illetve nektek mi volt a legjobb tapasztalat,tapasztalatotok abban a helyzetben amikor egy partneretek volt? És érdekelnek azok a vélemények is hogy azoknak mi volt a legjobb része a kapcsolataikban akiknek több partnere is volt?
38 éves vagyok, 5 emberrel csókolóztam tanulmányaim végéig, és 1-el, jelenlegi párommal feküdtem le, tehát úgy éltem le az életem felét, hogy csak egy férfival feküdtem le.
Sok szempontból ideális volna ez így, előttem neki is csak petting volt, meg két csókolózós barátnő, és jó dolog, hogy nincs nemi betegség kockázata, sok évig védekezni sem kellett, mert jöttek a gyerekek sorban, és bár én készséges vagyok, nyitott, és heti 3X biztos, hogy van szex még több gyermek mellett is, - mindig is így volt- mégsem érzem ezt ideálisnak. Őt erről így konkrtéan nem kérdezem, hogy neki nem rossz-e, hogy nem volt mással, mert mit korbácsoljam a dolgokat, de nekem az utóbbi években, mióta már ismerem a testem, sok-sok orgazmusos együttléten túl vagyok, nekem igenis néha gondolatban feljön, hogy aki épp udvarol nekem a munkahelyen, vagy próbál velem flörtölni a játszótéren, - szóval nyilván mindezt elhárítom, de feljön, hogy kipróbálnék mást is.
Nem fogok, de igenis lenne rá ingerem. Ebből gondolom, hogy nem biztos, hogy ez így olyan jó.
Viszont én félénk lány voltam, és a párom előtti próbálkozásiamban éreztem, hogy nem lesznek hosszútávúak, azt meg nem akartam, hogy sok szexuális partnerem legyen, - ezt talán otthoni neveltetésből hozom- így akkor ezt én választottam.
Alkalmikkal együtt kereken 0.
30F
15 évesen vesztettem el.
Abban a korban volt kb 5-6, mind alkalmi volt.
Aztán 18-20 között kb szintén 5-6.
20-25 között egy párkapcsolatom volt, akkor csak ő volt értelemszerűen.
25-35 között pedig 15-25 között valahol.
Jelenleg 38 vagyok, 3 éve férjezett vagyok.
30as evek kozepeig 9db.
Ebbol 2 hosszu tavu, tobb db par honapos jaras, 2 hosszu tavu szexkapcsolat es 3 hatalmas langgal reszemrol de szexkapcs a masik fel szerint. Egyejszakas nem volt, nem lesz. 37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!