Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy adnátok elő a csajoknak ismerkedéskor az anyagi helyzeted, ha diplomás jogász vagy de totál csóró?
Ha mondjuk egy végzett jogász lennél Budapesten, a neved előtt a Dr. titulussal, de mondjuk nettó 150 ezret keresnél (ami tudjuk mennyit ér a fővárosban), akkor mit tennél? Nyomatnád a siker szöveget, hogy ilyen meg olyan doktor vagy, az XY egyetemen diplomáztál a jogi karon és blablabla... vagy nyíltan felvállalnád, hogy annyit se keresel mint egy utolsó cipész?
Melyik taktika lenne a nyerő? Előbb utóbb úgyis kiderül az ember fizetése, hiába a vetítés.
Szerintem keress egy jogász csajt, ő tisztában van vele, hogy egy kezdő jogász csóró, lassan térül meg a diploma de értékelne téged és felnézne rád, jobban megértené a helyzeted szerintem. Biztosan nem az első randikon kell erről beszélni, majd ha már egy ideje együtt vagytok akkor inkább.
Kizártnak tartom, hogy ez miatt ne jönne össze veled, azért egy jogász pasira mindenki büszke lenne. Ennyi erővel a rezidenseknek sem lenne csaja? :D
Az úgyis kiderül ha a pénzre megy, akkor meg jöjjön össze egy mérnökkel vagy informatikussal, az orvosokat meg jogászokat hagyja meg másoknak. :)
Üdv, egy jogász csajszi
Én sem gondolnám, hogy a fizetés alapján kellene ezt eldönteni.
Élethelyzettől függ, hogy egyáltalán a nevem elé teszem e a dr-t vagy sem. Így a beszélgetőpartner vagy tudja vagy nem, hogy diplomás jogász vagyok. A fizetésem hasonló a tiédhez, de nem hiszem, hogy ezt az ismerkedés első szakaszában firtatni kellene - később pedig már jó eséllyel nem sokat számít.
Egy diplomás jogász lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!