Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten hol van olyan hely, ahol, , atom jó palikat" lehet találni?
Figyelt kérdés
Le szoktak szólítani ilyen alter tagok illetve ilyen középkorú/idősödő igénytelen fazonok, de nem ilyenekre gondoltam. Ha eljárnék gyúrni, lehet ott találnék illetve bulikban is de ezen kívül?2019. jún. 24. 01:08
12/18 anonim válasza:
Evezős vagy kajakos klubokban. Római parton voltak ilyen sportegyesületek régen. Egy kis sport neked se fog ártani, és olyan izmokat mozgat meg, amik tartják a cicit. 😉
13/18 anonim válasza:
25 vagyok és a leírásodnak megfelelő nem atom jó, hanem diplomás, nyelvvizsgás, sportos, értékrenddel rendelkező személy és nem nem fogok privátot írni, gondoltam megosztom merre járok én ahol a párom keresem. Alapvetően itt a nyár, rengeteg szabadtéri programmal amely szerintem a leginkább alkalmas (még világosban) az ismerkedésre, ha dohányzol egyszerű a dolgod mert aki tetszik attól kérjél tüzet, majd kérdezz valamit tőlük (például ki lesz a következő fellépő, vagy nagy sor van-e a pultnál bármi), egy értelmes pasi veszi a lapot és már dumáltok is... Egyébként a kondi az kellemes a hasznossal, strandok, kávézók.... Én Egri vagyok de például ha ide valósi lennél én is leülnék veled egy kávé mellé 5-10 perc és rengeteg minden kiderül számodra a másikról.
14/18 anonim válasza:
A 13-hoz annyit fűznék, hogy nem mindenki dohányzik. De odamehetsz egy fél literes kólával is, hogy segítsen kinyitni, vagy bármi más szöveggel, ha tetszel neki, segíteni fog lepkét fogni is.
15/18 peca1000 válasza:
Csücsörítős fakkboys, flexelő sznob :) :D XD
16/18 acelsziv válasza:
A műegyetemen van nukleáris labor. Ott lehetnek "atom jó" palik.
17/18 anonim válasza:
Szóval te is egy kőgazdag, kigyúrt, 185+ adoniszt keresel egyszeri használatra? :D
18/18 anonim válasza:
Vár, Parlament. Csakúgy hemzsegnek ott a felső tízezer hősei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!