Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten hol van olyan hely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten hol van olyan hely, ahol, , atom jó palikat" lehet találni?

Figyelt kérdés
Le szoktak szólítani ilyen alter tagok illetve ilyen középkorú/idősödő igénytelen fazonok, de nem ilyenekre gondoltam. Ha eljárnék gyúrni, lehet ott találnék illetve bulikban is de ezen kívül?

#fiú #pasi #gyúrás #buli #atomjó palik
2019. jún. 24. 01:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Tinder.
2019. jún. 24. 06:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Evezős vagy kajakos klubokban. Római parton voltak ilyen sportegyesületek régen. Egy kis sport neked se fog ártani, és olyan izmokat mozgat meg, amik tartják a cicit. 😉
2019. jún. 24. 07:58
 13/18 anonim ***** válasza:
25 vagyok és a leírásodnak megfelelő nem atom jó, hanem diplomás, nyelvvizsgás, sportos, értékrenddel rendelkező személy és nem nem fogok privátot írni, gondoltam megosztom merre járok én ahol a párom keresem. Alapvetően itt a nyár, rengeteg szabadtéri programmal amely szerintem a leginkább alkalmas (még világosban) az ismerkedésre, ha dohányzol egyszerű a dolgod mert aki tetszik attól kérjél tüzet, majd kérdezz valamit tőlük (például ki lesz a következő fellépő, vagy nagy sor van-e a pultnál bármi), egy értelmes pasi veszi a lapot és már dumáltok is... Egyébként a kondi az kellemes a hasznossal, strandok, kávézók.... Én Egri vagyok de például ha ide valósi lennél én is leülnék veled egy kávé mellé 5-10 perc és rengeteg minden kiderül számodra a másikról.
2019. jún. 24. 08:44
 14/18 anonim ***** válasza:
A 13-hoz annyit fűznék, hogy nem mindenki dohányzik. De odamehetsz egy fél literes kólával is, hogy segítsen kinyitni, vagy bármi más szöveggel, ha tetszel neki, segíteni fog lepkét fogni is.
2019. jún. 24. 08:59
 15/18 peca1000 ***** válasza:
39%
Csücsörítős fakkboys, flexelő sznob :) :D XD
2019. jún. 24. 10:54
 16/18 acelsziv ***** válasza:
A műegyetemen van nukleáris labor. Ott lehetnek "atom jó" palik.
2019. jún. 25. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Szóval te is egy kőgazdag, kigyúrt, 185+ adoniszt keresel egyszeri használatra? :D
2019. aug. 26. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Vár, Parlament. Csakúgy hemzsegnek ott a felső tízezer hősei.
2019. aug. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!