Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten hol van olyan hely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten hol van olyan hely, ahol, , atom jó palikat" lehet találni?

Figyelt kérdés
Le szoktak szólítani ilyen alter tagok illetve ilyen középkorú/idősödő igénytelen fazonok, de nem ilyenekre gondoltam. Ha eljárnék gyúrni, lehet ott találnék illetve bulikban is de ezen kívül?

#fiú #pasi #gyúrás #buli #atomjó palik
2019. jún. 24. 01:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
mit jelent az atom jó pali neked? Hány éves vagy? így elég nehéz mondani bármit is. 20/F
2019. jún. 24. 01:09
 2/18 A kérdező kommentje:

Ahhhh isteneeeem :DDD most ide volt gyakornoktársam és egyben haverom csodás kis barátját sorolnám, sajnos most számomra ő az atom jó pali.

Ja és 21 éves vagyok ez lemaradt :D

2019. jún. 24. 01:14
 3/18 A kérdező kommentje:

Amugy meg... Nemtudom.

Ez összetett h mitjelent nekem :D

2019. jún. 24. 01:19
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Pakson.
2019. jún. 24. 01:20
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Minek neked "atom jó pali"?

Kár beléd!

2019. jún. 24. 01:56
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha mindenáron arra mész hogy "atom jó pali" legyen akkor pár éjszakánál többre ne számíts.
2019. jún. 24. 02:01
 7/18 A kérdező kommentje:

Jó oké az atom jó pali megfogalmazás túlzás.

igazabol, arra gondoltam, hogy legyen viszonylag értelmes, tehát ne ez a kettőig tudok számolni gyári munkás is alig vagyok szint, persze nem kell, h atomfizikus legyen , én se vagyok az, mozogjon időnként valamit, lehessen vele értelmesen beszélgetni és ne legyen bányarém feje azért. Ennyi a ,,kritérium" :D

Plusz ne legyen ez a flexelős, sznob majom se.

Ja és nagyjából legyen az én korosztályom

De még ilyeneket se találok sehol csak csücsörítős fakkbojokat és olyan férfiakat, akiket azzal kell lepattintanom, hogy bocsi de van apukám.

2019. jún. 24. 02:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát, ez nem sok kritérium kérdező, pesten elegen élnek ahhoz, hogy ilyenből a neked megfelelő korosztályon belül futkorásszon legalább 100.000. Bár aki nem flexelgetős sznob majom, az kevésbé feltűnő értelemszerűen, szóval nyitott szemmel kell járnod.

32/f

2019. jún. 24. 02:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem vagyok Pesti, de egy számomra

" atom jó pali" 25 éves srácot például olyan helyeken lehet megtalálni, ahol lehet biliárdozni, vagy éppen jazz klubbokban. Na most ez segített neked valamit? kétlem...

ahogy más városokban sem, szerintem Pesten sem találsz" atom jó palik" klubját.. Járj el szórakozni, járj el kultúr helyekre is, és ne csak a sült galambot várd, hanem kezdeményezz ha valaki tetszik. Mosolyogj rá,ha van elég bátorságod menj oda. Az, hogy hogy viselkedik,hogy mennyire értelmes, úgysem lesz a homlokára írva.

Keress közösségi programokat, biztosan akadnak Pesten is szabadtéri mozik, vagy koncertek, nem hiszem hogy pont ott ne lenne semmi:D

2019. jún. 24. 02:52
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Itt a gyakorin. Hol máshol?
2019. jún. 24. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!