Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része miért rest mostanság?
Szinte semmit sem szeretnének csinálni csak pénzt költeni ülni pihenni.
Tisztelet a kivételnek persze.
Főzni sem szeret sok, illetve takarítani.
Ezzel szemben Németországban Görögországban pl meg buszt is vezetnek vagy férfias munkát is megcsinalnak.
Ez úgy baromság ahogy van. Láttam női busz sofőrt is. 22 éves vagyok és 12 órát dolgozom. Továbbá van egy lány ismerősöm, aki most 25 éves, egyetemet végzett, diplomája van és jelenleg kisfőnök egy üdülőhelyen. Egész nap talpon van, folyton szervezkedik, telefonál, szegény örül, ha egy nap 5 percig nem nyaggatja senki és megtud pihenni egy kicsit. Továbbá van egy pár az ismerősi körömben és a lány egy kisboltban dolgozik eladóként, míg a pasija egész nap otthon henyél...
Szóval erről ennyit.
Bolti eladó vagyok, emellett háztartást vezetek, állatokat tartok, kertet gondozok, es van két lányom.
Megbütykölöm, amit meg kell.
A volt férjem 8óra meló után ellátást várt, mert ő dolgozott (könnyűfizikai, félig ülő). A porszívó csövét nem tudta összerakni. Ha valamit megjavított, azt szerelőhöz kellett vinni.
Belőle induljak ki? Minden 30éves férfi egy lusta here?
Draga kerdezo, es te mit csinalsz egy atlagos heteden? :) ha mar ennyire kritizalod a noket. Gondolom te sokkal jobb vagy. Elarulnad/kifejtened akkor hogy ertsuk?:)
Kepzeld en ket pici gyerekkel vagyok otthon(ikrek), megfoztem az ebedet, elmosogattam, de elotte csinaltam egy kemeny high cardio intervall edzest mikor a gyerekeket leraktam aludni (hogy magamnak es a ferjemnek maradjon meg a kerek “semmitevo” fenekem), es a fekvo beteg anyukamat is most fogom odkoltoztetni hozzank hogy en gondozzam. Es 26 vagyok, ugyhogy legy oly’ kedves az altalanositast hanyagolni.
Bmeg miközben ezt az oldalt olvasom kezdem elhinni a konteókat, miszerint a kormány mérget rak a csapvízbe amitől egyre hülyébb és hülyébb a lakosság.
Menjél el buszt vezetni te, ha szerinted ez a munkák netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!