Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek Nicholas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek Nicholas Victor társkeresési coach-ról?

Figyelt kérdés
2019. jún. 23. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
A neve alapján valami román kisebbségi lehet.
2019. jún. 23. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

szerb

A videóiban van 1-2 érdekesség, amit érdemes megnézni, és van olysn rész is, amivel nem értek egyet.

2019. jún. 23. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Hahahahahahahaha

kb. ennyi a "véleményem" róla.

2019. jún. 23. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Lúzer szűz pasiként évekkel ezelőtt megvettem pár oktatóanyagát.

Ami pozitív:

- mivel tök tudatlan és gátlásos voltam, elhittem mindent, amit írt és ezzel a "tudással" felvértezve el mertem kezdeni ismerkedni

Ami negatív:

- kb. a 20-30%-a működik a való életben

- rengeteg pofára esés után kellett rájönnöm, hogy mennyi mindent oktat rosszul

- qrva drága

Összességében azt mondhatom, hogy mivel ezek miatt kezdtem el egyáltalán ismerkedni, így valahol mégis megérte. De hozzá kell tennem, hogy rengeteg kudarc ért, viszont tanultam belőlük és hajlandó voltam fejlődni, így egy idő után jöttek a sikerek is és most már nincs problémám az ismerkedéssel. Azt nem tudom, hogy mi lett volna, ha csak úgy magamtól kezdtem volna el, nem tudom mennyivel lett volna könnyebb vagy nehezebb.

2019. jún. 23. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó marketinges, de mint pua felejtős. A videóiból lejött, hogy hasznos párkapcsolati tippeket tud adni, de a többi témához nem ért.

Ha már magyar akkor Wieszt Ádám (inteligens ismerkedés).

2019. jún. 23. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ja hát én a youtube videókról beszéltem első sorban. Ilyen fizetős anyag egy van fent enkóron, de az is felejtős, az ilyesmiben több a marketing, mint a valós értéke, és egyébként is jobb, ha ismerkedésnél magadtól jössz rá bizonyos dolgokra, minthogy ilyen anyagokon keresztül a szádba rágják, arról nem is beszélve, hogy a 70-80%-a valóban inkább ront, mintsem javítaná a helyzeten, tényleg hangzott el abban is pár hasznos dolog, de azért még kár megvenni.

A youtube videók egy fokkal jobbak, ott nem megy bele annyira a részletekbe, de azért ott is sokmindent rosszul mond.

2019. jún. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!