Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder elso randi, aggodnom kene?
7.
De akkor mondj nemet neki, viszont attól még ne szakítsd meg vele teljesen az ismerkedést, ha bepróbálkozik. Én életem legnagyobb szerelmével a második randin feküdtem le, de persze volt példa többre is.
Szóval csak attól, mert egy férfi próbálkozik a szexszel, az még nem azt jelenti, hogy szexet akar. Ha leállítod, de ő még ugyanúgy akar veled tovább ismerkedni és képes várni, akkor nem csak szexet akar.
Jó neked, közben én hónapok óta egy matchet se kapok. Pedig nem mondanám magamat ocsmánynak, csak nem a tipikus instagram modelnek (nem is szeretnék ilyen képmutató lenni).
Na mindegy. Sajnállak, az internetes ismerkedés már csak ilyen kiszámíthatatlan.
Szerintem nagyon jól tetted, hogy egy ilyen alkoholistát elutasítottál. Leitat az első randin, hogy megcsókoljon? Mekkora egy undorító állat!
Remélem azért majd találsz vki értelmesebbet is ott, nem csak egy ilyen kanos gyökeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!