Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder elso randi, aggodnom kene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder elso randi, aggodnom kene?

Figyelt kérdés
Unalmamban letoltottem a tindert, es elkezdtem ott beszelgetni egy sraccal. Nagyon jol elbeszelgettunk, utana at is tertunk facebookra, ennek mar egy honapja. Holnap talalozunk eloszor eloben, es kicsit parazok azert. Ertelmesnek tunik, meg nem olyannak, aki ennyit kepes beszelgetni csak egy dugasert, de tinderen altalaban megis ez van... Kene aggondom, hogy majd beprobalkozik? Irasban mindig kedves volt, ovatosan hozta fel a randi temat is, de nagyon nem akarom, hogy kinos legyen... En 19L o 23F

2019. jún. 21. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7.

De akkor mondj nemet neki, viszont attól még ne szakítsd meg vele teljesen az ismerkedést, ha bepróbálkozik. Én életem legnagyobb szerelmével a második randin feküdtem le, de persze volt példa többre is.

Szóval csak attól, mert egy férfi próbálkozik a szexszel, az még nem azt jelenti, hogy szexet akar. Ha leállítod, de ő még ugyanúgy akar veled tovább ismerkedni és képes várni, akkor nem csak szexet akar.

2019. jún. 22. 07:14
 12/17 anonim ***** válasza:
hogy ment?:)
2019. jún. 25. 14:37
 13/17 A kérdező kommentje:
sajnos eleg kinosan, eleg sokat ittunk, megcsokolt, de en nem viszonoztam, azota nem beszeltunk...
2019. jún. 26. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
hat... ez nem tul motivalo a szombati talalkamat tekintve xd
2019. jún. 26. 16:05
 15/17 A kérdező kommentje:
utolso: ha megfogadod a tanacsom, ne nagyon igyatok majd, jozanul szerintem mashogy sikerult volna ez is..:D
2019. jún. 26. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Jó neked, közben én hónapok óta egy matchet se kapok. Pedig nem mondanám magamat ocsmánynak, csak nem a tipikus instagram modelnek (nem is szeretnék ilyen képmutató lenni).

Na mindegy. Sajnállak, az internetes ismerkedés már csak ilyen kiszámíthatatlan.

2019. jún. 29. 00:55
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon jól tetted, hogy egy ilyen alkoholistát elutasítottál. Leitat az első randin, hogy megcsókoljon? Mekkora egy undorító állat!

Remélem azért majd találsz vki értelmesebbet is ott, nem csak egy ilyen kanos gyökeret.

2019. jún. 29. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!