Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 3 hete beszélünk és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 hete beszélünk és még nem hívott randira, aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

2019. máj. 28. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Netes ismerkedés? Igen.
2019. máj. 28. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
És min akarsz aggódni, hogy ennyire nem érdekelsz egy szinte idegent, hogy nem hív el?
2019. máj. 28. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Én 2 hét alatt randira hívtam egy lányt, előtte nagyon jól elbeszélgettünk, de találkánál habár megengedte, hogy megcsókoljam, sajnos elhúzta magát és nem lett a dologból végül semmi.

Azt mondta, hogy nem vonzódik úgy hozzám.

Rosszul esett, mert normálisnak gondoltam.

2019. máj. 28. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Előző vagyok, a jól elbeszélgettünk alatt úgy értem, hogy volt, hogy hívásba is, tehát messengeren.
2019. máj. 28. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem mindegy? Ha aggódni akarsz, akkor találsz valamit, amin aggódhatsz. Ha egy hét után randira hívott volna, akkor az lenne a kérdés, hogy "már randira is hívott, csak meg akar fektetni?"

Ha nem hív randira, akkor nem akar randira hívni, akkor meg keress mást.

2019. máj. 28. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

"Rosszul esett, mert normálisnak gondoltam."

Attól, hogy valakinek nem jössz be, még normális.

2019. máj. 28. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem mit kell aggodni és elvárni ,hogy randira hívjanak. Életemben egyszer sem voltam randin ismerkedés cím szó alatt mégis kapcsolatban vagyok. 25N

Aztán meg a randin megy az izé,hogy ki fizessen mert zaba nélkül ma már senki nem randizik vagy bármi ahol ne kéne befizetni.

2019. máj. 28. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
25%

Azért nem volt normális, mert utána játszadozott. Tény, nem ígérgetett, viszont nem mondta ki őszintén, hogy hagyjam békén. Ugyan úgy beszélt velem tovább. És különben is, vonzalom egy tali után nem mindig alakul ki.

Azért játszadozott, mert közbe meg azt mondta, hogy jól érezte magát velem.

2019. máj. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!