Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik ilyen, hogy valaki el van hízva, nincs pénze, nem tett le semmit az asztalra, mégis mindig a legszebb csajjal van?
https://www.youtube.com/watch?v=_rG7_xg3dV4
Ez elég elgondolkodtató. Tényleg elég csak kifejlesztened egyfajta szociális értéket és elfogadtatni magad egy baráti társasággal, és valahogy a középpontba kerülni, és akkor mindig bomba nőid lesznek?
Még akkor is ha egy elhízott, pocakos, pénztelen kis nesze semmi pasi vagy egyébként? A "társaság középpontja" szerep mindent kárpótol?
61 kg vagyok, családom is van, szóval nem vagyok érintett.
Nem értetted akkor a lényeget. Általában (főleg itt a gyakorin) ocsmány pasasok hőbörögnek, hogy a jó nőknek miért nem kellenek. Vagy kellhetnek-e.
Erre írtam, amit... Akkor ezek a nők ugyanúgy jogosultak lehetnek Brad Pittre?
Mégis még az ilyen ócska palik is lenézően, undorral néznek rájuk/beszélnek róluk, nézz szét...
(Rajongótábor: Elkeseredett és/vagy igénytelen érdekemberek, akiknek minden mindegy, közben Pamela Andersonra csorgatják a nyálukat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!