Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként nem válogathatok a legjobb férfiak százaiból, akkor valószínűleg csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 18:02
11/16 A kérdező kommentje:
#9 nem panaszkodni vagy tanácsokért jöttem, csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
2019. jún. 20. 19:12
12/16 anonim válasza:
Ha az ide írkáló lúzerek véleményét vesszük figyelembe, akkor igen.
De mint tudjuk, ez a valóságban nem így van.
13/16 anonim válasza:
Hát érezned kell nőként, hogy egy hétköznap, meg ha mész valahova, mekkora érdeklősés övez. Ha meg-meg néznek, alkalomadtan valaki próbál közeledni élőben vagy neten, akkor nem lehetsz rossz külsőre. Ha meg van párod, ami azért esélyes, őt is megfigyelheted, milyen. Helyes? Jelleme, viselkedése rendben van? Ha igen a válasz mindenre, akkor jó pasi a párod, te se lehetsz rossz nő.
14/16 anonim válasza:
Nem tudni. Viszont: Én felregisztráltam Tinderre normális képekkel, kitöltött profillal, bemutatkozó szöveggel, leírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek stb. kicsit több, mint két és fél évig voltam regisztrálva, nagyjából minden másnap "pörgettem", kíváncsiságból a mindenkit jobbra elvet is kipróbáltam pár hónap után. 3 match-em lett, mindháromnál beszélgetést kezdeményeztem, 1 nem válaszolt, 1 külföldi volt és nem válaszolt, 1 pedig azonnal eltűnt, gondolom szétválásra nyomott. Nem vagyok sem elhízott, sem sovány. Sportolgatok és van munkám is. Ehhez képest te hány üzenetet kapsz? (32/F)
15/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem jársz el sehova és rejtőzködő életmódot élsz, illetve nem mutatod annak a jelét hogy szabad vagy. Sajnos sok olyan lány van aki szép és jó fej, de lehetetlen megtalálni őket.
16/16 anonim válasza:
De mostanra már úgyis valószínűleg sok levelet kaptál, szóval lehet válogatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!