Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nem érzitek igazságtalann...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nem érzitek igazságtalannak, hogy nektek nem kell küzdeni, csak nagy kegyesen kiválasztani valakit?

Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 20:37
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Ráadásul ha igaznak vesszük azt a tényt, hogy több férfi versenyez a kevesebb nőért, akkor ha minden férfi kitesz magáért és a legjobb formáját hozza akkor is lesz olyan akinek nem jut nő.
2019. jún. 19. 22:13
 22/49 Noblesse Oblige ***** válasza:
86%
Régen meg az volt a baj, hogy hozzád adta atyád az ikszlábú bandzsa Marikát, mikor te a Julisba voltál szerelmes... Nem lehet a mai fiatalok kedvére tenni.
2019. jún. 19. 22:21
 23/49 anonim ***** válasza:
82%

Egy jól működő párkapcsolatért mindkét félnek tennie kell.

Szelektálni pedig mindkét nem szokott.

2019. jún. 19. 22:22
 24/49 anonim ***** válasza:
52%

Több férfi? A népesség egészében több a nő. Ha már a társadalomtól várod a problémád megoldását, előbb be kell bizonyítanod, hogy a problèma létezik.

Az nem társadalmi probléma, hogy 1% lúzernek kihal a genetikája. Az se, hogy neked agyadra ment a ghecci. Arra kínálja a társadalom a prostikat.

2019. jún. 19. 22:30
 25/49 A kérdező kommentje:

Válasz a 43 F -nek:

Szerintem meg pont hogy a magabiztos férfiak fogják megcsalni az első adandó alkalommal a feleségüket. Egyrészt mert vonzóak a többi nőnek másrészt meg megvan hozzá a bátorságuk is.

Szóval összességében lehet hogy jobban járt volna a nő ha a félénk fiút választja aki nagyobb valószínűséggel tartott volna ki mellette.

2019. jún. 19. 22:45
 26/49 Rockarc ***** válasza:
74%

"Ráadásul ha igaznak vesszük azt a tényt,"

Figyelj, az mar lejott, hogy nem vagy egy nyalka legeny, mert nem allnak sorban erted a nok. Az is lejott, hogy ferfikent sem tudsz a sarkadra allni. Erre ilyen valaszt adsz, amibol az latszik, hogy agyilag sem vagy elengedve.

Most oszinten egy no mit kezdene veled? Gondolod, hogy egy ilyen gyereket akarna reprodukalni, mint amilyen te vagy, hogy otthon simogassa a fejet, hogy azok a gonosz lanyok nem allnak szoba vele? Kinek hianyzik ez? Miert kene egy nonek ilyen aldozatot hozni? Szerintem keress valami mas hobby-t, amivel a magad es a tarsadalom hasznara lehetsz, a csajozast meg hagyd azokra, akikben meg van valami. Nem veletlenul nem allnak veled szoba.

Ez a ferfitobblet, meg jut duma, egyenes ut az agyhalalhoz. Ugy latod a nok 100%-a kapcsolatban van? Mert akkor tenyleg lehetne mondani azt, nem azt, hogy nem jutott, hanem azt, hogy nincs szabad. De amikor szingli hordak grasszalnak mindenfele, akkor baratocskam nem az a problema, hogy nem jut, hanem az, hogy keves vagy hozzajuk.

Sok olyan not ismerek, akik persze kenyszerbol de joval kemenyebbek az eletben, mert nincs ferfi, aki be tudna tolteni ezt a szerepet az eletukben. Pedig barmikor szivesen visszasimulnanak a noi szerepbe, minden vagyuk az, de szukseg van a ferfias kiallasra, hatarozottsagra, tettrekeszsegre, felelossegvallalasra, ebben a ferfi kozpontu vilagban. En oket sajnalom, nem teged. Nekik rosszabb, hogy at kell venniuk a masik nem szerepet, mert az arra alkalmatlan. Te meg ferfikent sem tudod ezeket produkalni, nekik meg nokent kell egyedul helytallniuk, nemegyszer gyerekekkel az oldalukon. Kezded erezni, hogy mekkora piskota vagy?

43F

2019. jún. 19. 22:49
 27/49 Rockarc ***** válasza:
60%

Miert lenne szuksege egy magabiztos ferfinak arra, hogy megcsalja a feleseget? A ketto hogyan fugg ossze? Ez ugyanaz, mint a hatalom. Lehet vele elni, es visszaelni is. Kurv'ra nem mindegy, hogy melyikkel elsz, de ez az adott embertol fugg, a gerinc megletetol, nem attol, hogy magabiztos-e valaki, vagy sem.

Teveszmekben elsz.

43F

2019. jún. 19. 22:52
 28/49 A kérdező kommentje:

Válasz 43 F - nek

Miért személyeskedsz? Én nem tettem meg Veled ugyanezt. Tegyük fel, hogy igazad van, hogy nem állnak értem sorba a nők, de a kérdés nem erről szólt.

Én is személyeskedhetnék, hogy Te biztos azért írod mert neked meg sikereid vannak náluk. Ja így könnyű. De nem írom.

2019. jún. 19. 22:55
 29/49 A kérdező kommentje:

Nyilván ha egy nő gyerekkel az oldalán áll helyt az tiszteletreméltó.

De én nem a gyerekes nőkről beszélek.

Hanem aki még előtte áll.

Ráadásul azért miért a férfiak a hibásak hogy nagyon sok férfi megfelelő férfiminta miatt nő fel. Iskolában meg ovodában csak szinte nőkkel találkozik. Már katonaság sincs.

A férfiakat a mai társadalom kényszerítette ebbe a puhány kategóriába amikor elhitette velünk hogy a kedves udvarias férfiakért majd megvesznek a nők.

Honnan kellene magabiztosnak, férfiasnak lennem? Miért nem azok a férfiak manapság? Ők tehetnek róla? Ha igen akkor én miben és mikor hibáztam?

2019. jún. 19. 23:03
 30/49 anonim ***** válasza:
60%
Már a középkorban, sőt néhol már az ókorban is tanították az illemet. Ez mindkét nem részéről alap.
2019. jún. 19. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!