Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy ne jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne jöjjek zavarba férfiak közelében?

Figyelt kérdés

Állandóan elpirulok és nem merek rájuk nézni. Néha azt sem tudom hogy szóljak hozzájuk. Pedig nem is szoktak nálam kezdeményezni. Bele se merek gondolni, mi történne, ha valaki bepróbálkozna. Biztos ledermednék és nagyon ciki lenne.

Normális? Mit csináljak?

Ne privátban írjatok!

2019. jún. 19. 16:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
49%
Voltam nagyon régen. De sajnos nem változtam meg, maximum egy kis mértékben.
2019. jún. 19. 16:44
 12/39 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező! Nem vagy betegebb, mint egy sima depressziós, aki teljesen cselekvésképtelenné vált a rosszkedvétől, de nem hajlandó segítséget kérni. Viszont szerintem legalább egy foglalkozás erejéig menjél el, hogy meglásd, hátha tud neked érdemben segíteni egy jó szakember!

Egyébként mi a fene problémád van a férfiakkal? Nem tudsz rájuk sima, közönséges, hétköznapi emberekként tekinteni? Mint mondjuk akármelyik hímnemű családtagodra?

2019. jún. 19. 16:44
 13/39 A kérdező kommentje:
És mi miatt van nem mondta?
2019. jún. 19. 16:45
 14/39 anonim ***** válasza:
53%
Önbizalomhiányod van. Ez eleinte cuki, de ha gyakran fordul elő akkor elég zavaró mindkét nem szemszögéből. Ilyenkor próbálj meg úgy gondolkodni, hogy nem tulajdonítasz túl nagy dolgot neki.
2019. jún. 19. 16:47
 15/39 anonim ***** válasza:
24%
Ezt nem tudta megmondani, ahogyan írtam, mindig is ilyen voltam legelsõ emlékeimtõl kezdve. Normálisan is neveltek, gondolom téged is.
2019. jún. 19. 16:48
 16/39 A kérdező kommentje:
De én teljesen hétköznapi emberekként tekintek rájuk, csak önkéntelenül zavarba jövök nem tudok mit csinálni.
2019. jún. 19. 16:49
 17/39 anonim ***** válasza:
41%

És veled egyenrangú embereknek látod őket?

Mi a fene van bennük számodra, amitől zavarba jössz?

2019. jún. 19. 16:51
 18/39 anonim ***** válasza:
24%
Na ez az, érzem én is, hogy ez nagyon mélyrõl jön valahonnan, és nem tudom kordában tartani.
2019. jún. 19. 16:51
 19/39 anonim ***** válasza:
41%
Valóban minden férfinél, vagy csak akik tetszenek neked?
2019. jún. 19. 16:52
 20/39 anonim ***** válasza:
81%

"Na ez az, érzem én is, hogy ez nagyon mélyrõl jön valahonnan"

Ez jellemzően azoknak az embereknek a szövege, akik nem képesek / nem mernek őszintén szembenézni legbelső önmagukkal.

2019. jún. 19. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!