Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevés olyan nő aki normális kapcsolatot szeretne?
Ezt úgy értem hogy pl sok nőnek az a lényeg hogy minél népszerűbb legyen a barátjuk, minél menőbb. És sokszor nem is szereti igazán őt a férfi, de még is vele van. Sok ilyenről tudok, de ez miért van?
Jah és persze ha megcsalja akkor meg szomorkodik, de arra meg nem gondol hogy nem ilyen férfiakkal kéne ismerkednie.
Alig van olyan valaki aki normális kapcsolatot szeretne...
Tehát sokszor azt látom hogy az a lényeg hogy mások mit gondolnak róluk, és nem a szeretet számít.
Részében emiatt én elnyomva érzem magam, meg még szerintem sok más férfi is.
Ti is így látjátok?
Jó persze ez biztos fordítva is igaz hogy a legtöbb férfi meg azokat a nőket szereti akik szépek, és nem a belső dolgokat nézi.
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz.:)
Sok lány normális kapcsolatra vágyik.
"Ti is így látjátok?"
Nem, annál nekem néhányszor több agysejtem van, hogy leragadjak egy ilyen végletekig leegyszerűsített + hamis képnél.
Mert kevés normális nő van, mint ahogy kevés normális férfi is.
Nekem az számít, hogy tetszedjen nekem és belül is rendben legyen.
Szerintem ez nem kéne hogy nagy elvárás legyen, de mégis hatalmas...
Mert egyre kevesebb fiatal kap nevelést. Egyre kevesebb fiatal lát jó női és férfi mintát. Egyre kevesebb fiatalnak mondták a szülei azt a szót hogy "nem".
Akkor nézd meg hogy hol, hogyan és miből szocializálódnak.
Aztán nem kell csodálkozni semmin.
az alap koncepció a szex, vagyis a lehető legkevesebb idő és energia befektetéssel szexhez/szórakozáshoz jutni. Az önbecsülést átvette a korlátlan egó, így a partnert sem nézik sokba, csak mint a saját fizikai élvezetük forrását.
Persze ennek beismerése még nehézséget okoz, de a lényegen nem változtat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!