Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti csajok miért a kokszos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csajok miért a kokszos pasikra buktok miközben azt hangoztatjátok hogy a természetességet kedvelitek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a nők előbb felfigyelnek egy ilyen típusú pasira

[link]

mint egy ilyen típusúra

[link]

Ahány csajt hallottam, mind azt mondta még a "túl sok izmot" sem bírja a férfin, akkor hogy lehet sokan mégis buknak ezekre a szolizott, tetkós, fehérjeporon nevelt csávókra?

Miért ők szerepelnek minden romantikus regény címlapján?

2019. jún. 18. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

[link]

I.e. 4. Század. És vazze, már akkor kokszoltak!

2019. jún. 18. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
11: Azt ugye tudod, hogy ez művészet. Olyan, mintha ma a photoshopról mondanád, hogy az átlag nőket ábrázolja.
2019. jún. 18. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Csak, hogy kicsit reálisabb képet kapj 11-es:

[link]

2019. jún. 18. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Hol írtam, hogy ez volt az átlag? Viszont akkor is ez volt a tetszetős.

Meg ma is.

2019. jún. 18. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Az első válaszadó képe a jó. Se túl lufi, se túl nyeszlett.
2019. jún. 18. 23:57
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Csak az a nő mondja, hogy nem szereti a kigyúrt férfitestet aki még nem szexelt izmos pasival. :)
2019. jún. 19. 04:51
 17/18 anonim ***** válasza:
71%

Làtom nagyon èrtesz hozzà.

Tudod amihez làdànyi fingom sincs arròl inkàbb hallgatok.

Kokszos feherjeporon nevelt - irigy vagyok mert nem kellek a csinos szexi miniszoknyàs lànyoknak a gyìk nyikhaj testemmel csak ami jutott.Mièrt nem èn kelek a gethes testemmel?

Na a kèrdèsed ìgy nèzne ki.

Tèged mi akadàlyozz meg abban,hogy lemenj edzeni heti 5-ször,kajàjl megfelelően ès fejleszd magad belsőleg is vonzòvà?

Mi tart vissza?

Kèt dolog marad vagy irigy maradsz es majd balàzskàs leszel vagy kezedbe veszed a sorsod szèpen FELELŐSSÈGET VÀLLALSZ( tudom a magyarnak ez nem megy de hidd el hallgass ràm,csodàkra kèpes) ès elindulsz a fejlődès ùtjàn külsőleg ès belsőleg.

2019. jún. 19. 06:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem egy homogén halmaz. Van olyan, aki az izomra bukik, van olyan, aki nem. Nekem speciel inkább a 2. képen szereplő ember jön be testre, de mondjuk én nem is az a réteg vagyok, akiknek ezeke a romantikus regénynek csúfolt szexfüzetek íródnak. Az is más kérdés, hogy mivel nem vagyok egy csittifitti feszes testű típusú nő, ezért én is kiesem sok férfi látóköréből. Attól még nem gondolom azt, hogy az a férfi, aki azt mondja, neki nem a vékony test jön be, az hazudna.
2019. jún. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!