Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csajok miért a kokszos pasikra buktok miközben azt hangoztatjátok hogy a természetességet kedvelitek?
Miért van az, hogy a nők előbb felfigyelnek egy ilyen típusú pasira
mint egy ilyen típusúra
Ahány csajt hallottam, mind azt mondta még a "túl sok izmot" sem bírja a férfin, akkor hogy lehet sokan mégis buknak ezekre a szolizott, tetkós, fehérjeporon nevelt csávókra?
Miért ők szerepelnek minden romantikus regény címlapján?
I.e. 4. Század. És vazze, már akkor kokszoltak!
Csak, hogy kicsit reálisabb képet kapj 11-es:
Hol írtam, hogy ez volt az átlag? Viszont akkor is ez volt a tetszetős.
Meg ma is.
Làtom nagyon èrtesz hozzà.
Tudod amihez làdànyi fingom sincs arròl inkàbb hallgatok.
Kokszos feherjeporon nevelt - irigy vagyok mert nem kellek a csinos szexi miniszoknyàs lànyoknak a gyìk nyikhaj testemmel csak ami jutott.Mièrt nem èn kelek a gethes testemmel?
Na a kèrdèsed ìgy nèzne ki.
Tèged mi akadàlyozz meg abban,hogy lemenj edzeni heti 5-ször,kajàjl megfelelően ès fejleszd magad belsőleg is vonzòvà?
Mi tart vissza?
Kèt dolog marad vagy irigy maradsz es majd balàzskàs leszel vagy kezedbe veszed a sorsod szèpen FELELŐSSÈGET VÀLLALSZ( tudom a magyarnak ez nem megy de hidd el hallgass ràm,csodàkra kèpes) ès elindulsz a fejlődès ùtjàn külsőleg ès belsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!