Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk illetve kevesebb önbizalommal rendelkező férfiak is képesek kezdeményezni, vagy ott szükség van a nő nagyobb bátorítására is?
Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 14:57
11/15 anonim válasza:
Tisztelt hölgyeim, el lehet kezdeni kezdeményezni, nektek sincs megtiltva.
12/15 A kérdező kommentje:
10-es, köszönöm, ment a zöld pacsi. Neked mi lett volna a még egyértelműbb?
Egyáltalán mit jelent a nagyon egyértelmű? Azért mégsem állhatok elé, hogy gyere mássz rám. :)
2019. jún. 19. 06:13
13/15 anonim válasza:
Húh... 10-es vagyok. Általában jóbarátként már ismertük egymást, szóval nem teljesen új ismerettség volt. Nem tudom, hogy egy vadidegen hogyan tudná egyértelművé tenni. Viszont a női "praktikákból" ismerek párat havercsajok által. Úgy intézi, hogy a csávó felszedje őt. Például "jajj, nem megy ez a tantárgy, tudsz segíteni?" akkor is, ha penge a csaj az adott tárgyból, de füllent kicsit és korrepetáltatja magát a sráccal. Vagy "véletlenül" minden nap találkoznak a kávéautomatánál. Vagy "véletlenül" ugyanakkor teniszeznek ugyanott. Sok hasonló "véletlen" a csaj részéről. Ha pedig már jobban ismeritek egymást, keresheted gyakrabban a társaságát (írj rá többet pl.). Ha tetszel neki, valamit csak lép majd.
14/15 anonim válasza:
"Az, hogy egy férfi legyen férfi, az nem tartozik az egyenjogúságba. Márpedig nekem szükségem van udvarlásra és arra, hogy azt lássam, ez a férfi túl tudott lépni a saját félelmein értem."
Vagyis te akarod eldönteni egy férfi helyett, hogy mi az ő dolga. Bezzeg ha egy férfi dönti el, hogy neked nőként mi a dolgod, akkor gondolom, ki lennél akadva.
15/15 A kérdező kommentje:
14: látom nem ment a szövegértelmezés. Így nem is küzdök érte, hogy segitsek megérteni.
2019. jún. 19. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!