Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balek férfiak, akik sírtok a "barátzóna" miatt! Miért nem barátkoztok a jó csajokkal?
Te voltál a házibohócuk az a baj. Ismertem ilyet, kvázi "kabalapasinak" hívták, de azt a szintű kutyalelkületet azóta sem láttam sehol, de még filmben sem. Nevetséges volt.
Iiiiigen, azok egy kicsit durvább stílust ütnek meg. Meg a figurát magát.
"ez mindig egoistának hangzik, de most ez van"
:D Belefér, én ma kaptam egy "burkoltan önajnározó autista" beszólást, ez az új, a legutóbbi "16.századi" után.
Egyre több van, gyűjtöm egy ideje a jelzőket.
És tényleg! :D
Na és a "borderline személyiségstruktúrájú hasítás"? Ezt is megkaptam anno :D
De szeretem az ilyen jelzőket magamra, nem sértő.
100%, hogy vonzóbb az a férfi, aki csajokkal van egy szórakozóhelyen. Én egyszer bevoltam kissé beitalozva, hozzá csapódtam 4 db 18-20 éves csajhoz, és elmentünk kajálni.
Arra jött pont egy ismerősöm 30+ os nő, akinél régen próbálkoztam de offolt. Meg neki egy barátnője.
Ugye először jött a barátnője szia szia puszi arca, majd a másik csaj hirtelen lekapott. Aztán átmentünk egy másik helyre... És mondta hogy féltékenységből csinálta.
Tényleg ilyen ostobák az emberek? Bár... abból kiindulva, hogy sokan azt hiszik, ha valakire ráadtak egy szmokingot, akkor tuti fontos ember, vagy a seftesek tipikus "bmw autói" amivel járnak tuti eredeti áron lettek megvásárolva és tuti mind fontos ember...
Na ja. "A szem becsapja az agyat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!