Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Balek férfiak, akik sírtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balek férfiak, akik sírtok a "barátzóna" miatt! Miért nem barátkoztok a jó csajokkal?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem. Átlagjózsi ráhajt modell Mancira, aztán mikor Manci közli, hogy inkább csak barátok lennének, Józsi hisztisen elszalad, mert "őtet nem fogják kihasználni barátzónázással" (jelentsen ez bármit). Ahelyett, hogy belegondolnának, hogy a jó csajokkal haverkodni is lehet, bulizni, koncertre járni stb. És még előnye is van, ha jó nőkkel barátkozol: a többi csaj is hamarabb felfigyel rád, ha azt látják, hogy jó nőkkel lazulsz, hülyéskedsz, táncolsz stb. és nem savanyú pofával állsz a sarokban, és füstölögsz, hogy téged minden nő barátzónába rak, és ezáltal "kihasznál"...

2019. jún. 17. 18:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
akkor azok nem barátok
2019. jún. 17. 18:33
 12/21 anonim ***** válasza:
a valóságban inkább Aligátlag Ágota hajtja el "legyünk csak barátok" szöveggel Átlag Józsit! Nem a modellek.
 13/21 anonim ***** válasza:

Te voltál a házibohócuk az a baj. Ismertem ilyet, kvázi "kabalapasinak" hívták, de azt a szintű kutyalelkületet azóta sem láttam sehol, de még filmben sem. Nevetséges volt.

14/21 anonim ***** válasza:

Iiiiigen, azok egy kicsit durvább stílust ütnek meg. Meg a figurát magát.

2019. jún. 17. 18:36
 15/21 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Igen is meg nem is. A viselkedésem, beszédem stb. nem volt ilyen táncoló majom jellegű, "ó hölgyeim" jellegű. Viszont alapvetően egy jó szándékú, kedves ember vagyok - ez mindig egoistának hangzik, de most ez van -, és ezt gyakran megérzik, akkor is, amikor ténylegesen nem mutatok különösebb kedvességet. Szóval igen, közrejátszik egy fajta balekság, de nem azért, mert körbeugrálom őket, hanem mert valahogy ilyen a kisugárzásom. :/
2019. jún. 17. 18:49
 16/21 anonim ***** válasza:

"ez mindig egoistának hangzik, de most ez van"

:D Belefér, én ma kaptam egy "burkoltan önajnározó autista" beszólást, ez az új, a legutóbbi "16.századi" után.

Egyre több van, gyűjtöm egy ideje a jelzőket.

2019. jún. 17. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os, a "burkoltan önajnározó autista" egész jó bandanév. :D
2019. jún. 17. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:

És tényleg! :D

Na és a "borderline személyiségstruktúrájú hasítás"? Ezt is megkaptam anno :D

De szeretem az ilyen jelzőket magamra, nem sértő.

2019. jún. 17. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:

100%, hogy vonzóbb az a férfi, aki csajokkal van egy szórakozóhelyen. Én egyszer bevoltam kissé beitalozva, hozzá csapódtam 4 db 18-20 éves csajhoz, és elmentünk kajálni.

Arra jött pont egy ismerősöm 30+ os nő, akinél régen próbálkoztam de offolt. Meg neki egy barátnője.

Ugye először jött a barátnője szia szia puszi arca, majd a másik csaj hirtelen lekapott. Aztán átmentünk egy másik helyre... És mondta hogy féltékenységből csinálta.

2019. jún. 17. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Tényleg ilyen ostobák az emberek? Bár... abból kiindulva, hogy sokan azt hiszik, ha valakire ráadtak egy szmokingot, akkor tuti fontos ember, vagy a seftesek tipikus "bmw autói" amivel járnak tuti eredeti áron lettek megvásárolva és tuti mind fontos ember...

Na ja. "A szem becsapja az agyat"

2019. jún. 17. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!