Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen szöveggel lehet odamenni hozzátok?
Köszönöm az eddigi válaszokat, véleményeket! Értékelem mindenkinek a meglátásait.
Kicsit konkrétabban szerintetek hogy néz az ki a valóságban, hogy semlegesen, általánosabban eldumálgatok vele anélkül, hogy nagyon erőltetettnek, hamiskásnak tűnne?
Mert engem valahogy zavar, hogy olyan bénának érződik az egész, hogy mégis egyértelmű miért vagyok ott, egy random fickóhoz nem megyek oda dumálgatni ugyanezekről. Valamint nehéz kipuhatolni mikor válaszol csak illedelemből, mikor van az, hogy érdeklem, csak zavarban van, ezért szűkszavú. Egyszóval nem akarok az az idegesítő figura lenne, aki odamegy húzni az idejét.
Az a baj h a pasik egybol nyomjak a ismerkedos szoveget... Milyen kocsim van mennyit keres villogtatja a telot kulcsot .. ez szanalmas.
Lentebb irta valaki h egy boltban ismerkedett meg a ferjevel. Megkerdezett egy sima dolgot megvolt a lehetosege a nonek h valasszon. A legtobb esetben a pasik ezt. Nem teszik meg. Nyomja a sodert en meg nezek h bakker te mit akarsz? Nem kerdezz utasit parancsol. Megpro alja negativ bokkokal lenyomni az onbizalmam. Pua szoveg... Etc...
Na ezt ne
Pontosan tudjak a nok h a pasi ismerkedni akar. Az a baj h ezt ugy teszik h mar a nonek kellemetlen. Mi lenne ha a nok ismerkednenek ugy ahogy a pasik?
Parszor kiserletkeplen bedobtam a dolgot es a pasik olyan mertekben zavarba jottek h voros fejjel es behuzott nyakkal kullogtak el.
Szal ne nyomd tul a bokot. Ne negativ bokkal akard elnyomni a not. Adj valasztasi lehetoseget. Nem baj ha zavarba vagy es ezt kozlod is. Nyugodtan eszelj az erzesedrol par szoban. Ha lekoptat is, maradj kedves udvarias. Mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!