Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen szöveggel lehet odamenni hozzátok?
"Szia. Húszezerből tudsz visszaadni?"
32/f
En alt az egyszeru semleges kerdeseket szeretem. Ne erezzem azt h fel akar szedni. Sima beszelgetes. A vegere eldontom h a pasi kell vagy sem. Amit erezni szeretek kozben az az h jo lesz a kedvem tole. Nevetek es van kedven folytatni.
Utalom mikor sablonos elore leirt ezereves szoveget nyomnak le. Ha nyomul. Ha folyamatosan bokol vagy szexualis kerdeseket poenokat nyom. Megolel csokot akar tapiz.
Elsore ezeket ne akarja. Varja meg amig en is kesz vagyok ra. Ha nem vagyok kesz ra akkor az eroszaknak elem meg. Agyon kellemetlen erzes.
Sosem értettem az olyat, hogy "ne legyen sablonos, és ne érezzem rajta, hogy fel akar szedni". Hát basszusgitár, egy férfi ugyan miért kezdeményez és akar megismerni egy nőt? Esetleg malmozni akar vele vagy amőbázni?
Az elején meg egyszerűen nem lehet nem sablonosnak lenni. Muszáj általános kérdéseket feltenni ahhoz, hogy megismerje az ember a másikat! De elvileg lehet azzal is nyitni, hogy "Figyelj, szerinted a szürkék mikor látogatták meg először a Földet?" Nem hiszem, hogy ez utóbbival bárki sikerrel járna!
Teljesen jól érzed, hogy fura az egész szituáció, amikor odamész egy nőhöz ismerkedni. Ilyenkor te is zavarban vagy, meg a nő is.
Én a férjemet egy boltban ismertem meg. Tök átlátszó volt a helyzet, odajött, hogy segítsek neki, ha ráérek, hogy mit vegyen egy kajához, mert nem tud főzni. Belementem a játékba, mert szimpatikus volt. Nem volt kínos, mert kedves volt, nem tolakodó, megadta a lehetőséget, hogy ha nem érek rá, vagy nem szimpatikus, akkor azt mondhassam, hogy bocs, de nem. A múltkor egy fesztiválon a barátnőmmel ebédeltünk, amikor néhány pasi odaült hozzánk. Udvariasak voltak, nem nyomultak, csak valahogy beszédbe elegyedtünk a zenék és a kaja ürügyén. Hamar kiderült, hogy mindketten férjnél vagyunk, viszont nem volt senkinek kínos a szitu, mert végülis beszélgettünk egy jót. Az a lényeg, hogy keress egy közös témát. Udvariasan, mosolygósan menj oda egy nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!