Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, randiznátok egy szociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, randiznátok egy szociális fóbiás férfival?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 17:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tegyük fel, hogy az illető rendszeresen jár pszichológushoz, próbál tenni a probléma ellen.

Kilences: tisztázzunk valamit. A nemleges válasz tök oké, mindenkinek jogában áll azzal nem randizni, akivel gondolja. Ez egyértelmű, személyi autonómia.

Ezen felül viszont nemcsak a stílusod olyan, mint egy igazi paraszté (nem, nem a földművelőkre gondolok, tőlük ezúton is elnézést kérek), hanem mellette egy igazi hülye is vagy.

A nulla szociális érzékenység nyilván a szüleid hibája, hogy nem neveltek meg normálisan. Az viszont, hogy fogalmad sincs, mi az a szociális fóbia, csak és kizárólag a saját műveletlenségedé. Ez az állapot nem jelenti azt, hogy valaki nem megy emberek közé (WTF? A mozgás meg hogy jön ide?!), hanem hogy irracionálisan fél a különböző társadalmi interakcióktól. Nyilván a gyógyulás része, hogy az ember legyőzi a félelmet, direkt kiteszi magát ilyen szituációknak.

2019. jún. 16. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Lol te szanalmas hulyegyerek! Mert az interakcio hogyan zajlik? Felteszem nalad a viragcserepekkel az ablakban!!! Szoval vigyazz a szanalmas pofadra! Kinek kellesz te? Senkinek nem kell egy ilyen luzer!
2019. jún. 16. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Elmesz emberek koze es ott bamulsz mint egy birka! Koszi nem :)) jah es nem veletlenul tartasz ott ahol. Szanalom csori gyerek!
2019. jún. 16. 19:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Ismételheted a nemleges válaszodat, elfogadtam és megköszöntem azt.

Viszont kétlem, hogy lúzer lennék a nettó hét számjegyű fizetésemmel és szakmai teljesítményemmel. A jelenlegi állapotomról: igen, tényleg rossz; azon vagyok, hogy változtassak a dolgon. Te viszont -- a reakcióid alapján -- az a fajta személy vagy, aki a mozgássérültet "nyomorréknak" nevezi, stb. A 80% százalékos értékelésed az oldal szegénységi bizonyítványa.

2019. jún. 16. 21:56
 15/18 anonim válasza:
59%
Én is szociális fóbiás vagyok, ezért ha egyébként összeillünk, akkor a szociális fóbia önmagában nem lenne kizáró ok. A lényeg, hogy törekedjen a fejlődésre, tegyen azért, hogy idővel egyre jobb legyen, egyre több szociális helyzetet tudjon jól kezelni. Akkor működhet jól, ha tudunk egymásra pozitívan hatni, és nem visszahúzzuk egymást, hanem támogatjuk. Lennének olyan helyzetek, amiket én tudnék jobban kezelni, lennének, amiket ő, és mivel értjük a problémánkat, jobban meg tudnánk egymásnak tanítani a stratégiáinkat, és jobban megértenénk, hogy a másiknak az adott helyzet miért nehéz. 35N
2019. jún. 16. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Nem!
2019. jún. 17. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Jobban kedvelem azokat az embereket, akik szeretik, igénylik az emberek társaságát, és nem feszengenek közöttük, hanem felszabadultak tudnak lenni.
2019. jún. 17. 01:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, és nem tudtam soha legyőzni ezt.
2019. jún. 17. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!