Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, randiznátok egy szociális fóbiás férfival?
Tegyük fel, hogy az illető rendszeresen jár pszichológushoz, próbál tenni a probléma ellen.
Kilences: tisztázzunk valamit. A nemleges válasz tök oké, mindenkinek jogában áll azzal nem randizni, akivel gondolja. Ez egyértelmű, személyi autonómia.
Ezen felül viszont nemcsak a stílusod olyan, mint egy igazi paraszté (nem, nem a földművelőkre gondolok, tőlük ezúton is elnézést kérek), hanem mellette egy igazi hülye is vagy.
A nulla szociális érzékenység nyilván a szüleid hibája, hogy nem neveltek meg normálisan. Az viszont, hogy fogalmad sincs, mi az a szociális fóbia, csak és kizárólag a saját műveletlenségedé. Ez az állapot nem jelenti azt, hogy valaki nem megy emberek közé (WTF? A mozgás meg hogy jön ide?!), hanem hogy irracionálisan fél a különböző társadalmi interakcióktól. Nyilván a gyógyulás része, hogy az ember legyőzi a félelmet, direkt kiteszi magát ilyen szituációknak.
Ismételheted a nemleges válaszodat, elfogadtam és megköszöntem azt.
Viszont kétlem, hogy lúzer lennék a nettó hét számjegyű fizetésemmel és szakmai teljesítményemmel. A jelenlegi állapotomról: igen, tényleg rossz; azon vagyok, hogy változtassak a dolgon. Te viszont -- a reakcióid alapján -- az a fajta személy vagy, aki a mozgássérültet "nyomorréknak" nevezi, stb. A 80% százalékos értékelésed az oldal szegénységi bizonyítványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!