Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési esélyeimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési esélyeimet elsősorban az nehezíti meg, hogy nincs baráti társaságom?

Figyelt kérdés

Sok helyen láttam/hallottam ezt, hogy a pártalálás úgy a legegyszerűbb, ha van az embernek baráti társasága, mert ott sokkal oldottabban,könnyedebben tud ismerkedni. Általában a legtöbben akiket ismerek,valamilyen baráti társaságban találták meg a párjukat.

Nekem ilyen sose volt. Vannak barátaim, de ők nem egy társaságban vannak, hanem egymástól teljesen független egyénekről van szó. Elég individualista,szabad szellemű világnézetem van, így nem is igazán létezik olyan társaság ahol egyszerre több hozzám hasonlóan gondolkodó ember van. Nem követek semmi trendet, nincs bennem ilyen birka mentalitás, hogy valamit azért csináljak, mert mások is azt teszik. Nem játszom meg magam, nem fogok csak azért szerepet nyomni,hogy befogadjanak egy közösségbe.

Na mind1, de ez eléggé megnehezíti a párkeresési esélyeimet. Mert minden más helyen(egyetem,munkahely) az emberek elzárkóznak az ismekedéstől.

2019. jún. 16. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Baráti társaságban sose találtam nőt. Mindig az hozott sikert ha idegen nővel ismerkedtem.
2019. jún. 16. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nehezebb, sokkal.
2019. jún. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!