Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek történt ilyen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt ilyen ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Hallgatom a pasit , a történeteit , múltját , szüleit és egyre inkabb arra gondolok, hogy mit keresek en ezzel az idegennel es hol vannak az en szuleim ?

Mit erdekel engem ez az idegen , aki nekem senkim?

Miert kene neki megfeleljek ?

2019. jún. 15. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Reakcióid ellenére is nyomja?

2019. jún. 15. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
42 vagyok
2019. jún. 15. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Én sem értem mit kerestél azzal az idegennel amikor velem is lehettél volna :P
2019. jún. 15. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenki a saját történetét, életét tartja fontosnak, érdekesnek, amit egy kívülálló már nem biztos, hogy annyira érdekesnek tart. Csak akkor van ennek értelme, ha ez a sztorizás kölcsönös, és tudnak a felek valamit kezdeni vele (pl.: tanulni a múlt hibáiból).

Én is hasonlóan működök: még nem nagyon volt alkalmam, hogy egy társ előéletét meghallgassam, de hasonlóan viszonyulnék hozzá én is, mint a kérdező.

2019. jún. 15. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem olyan volt mostanában, hogy valaki nagyon tetszett. egyszer csak kiderült, hogy én is nagyon tetszem neki, és randiztunk. Első randin olyan volt, mint egy idegen, pedig már azelőtt is sokat beszéltünk. Néztem ki ez, mit akar, olyan más, mint amit elképzeltem. Mikor kérdezte, akarom-e még látni, nem is tudtam mit mondani, úgy éreztem, hogy nem.

Aztán mégis lett második randi. Akkor már olvadoztam tőle, azóta is kész vagyok teljesen, oda meg vissza vagyok érte. Lehet, át kell esni ezen a kis visszalépésen.

2019. jún. 16. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Internetes randik mesterkéltek voltam nekem. Pont ezért, mert nyilvánvalóan arra megy ki, hogy legyen-e köztünk valami. Nincs az a könnyed fázis, mint az életben, hogy látom, beszélgetek vele, de tét nélkül, mert még nem akarok tőle semmit.

De ez csak azt jelenti, hogy kevesebb internetes randiból lesz kapcsolat, ahhoz képest mintha való életben találkoztunk volna. Azért lesz.

Ha ülsz és hallgatsz, az azt jelenti, hogy nem tudsz az illetőhöz kapcsolódni. Vagy most éppen senkihez nem tudsz kapcsolódni.

2019. jún. 16. 01:45
 7/8 anonim ***** válasza:
xDD Szerintem sok filmet néztél kérdező.
2019. jún. 16. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Unalamasnak talaltad ot, jol ertem? Ha igen, akkor tenyleg, mit keresel mellette?
2019. jún. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!