Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan oda akar elvinni ahová az exét? . Nem visszataszító?
Az hagyján!
De ugyanabban a lakásban, ugyan abban az ágyban, ugyan azzal a farokkal fog megrakni!
Miért?
Az zavar, hogy ugyanott fagyiztok, de az nem, hogy ugyanabban az ágyban pakol majd meg?
Akkor most szerencsétlennek minden általa jónak tartott fagyizót, kávézót, éttermet, mozit... kerülnie kell, mert volt ott az exével is 10 percre?
A lakását ne adja el? Mert ott meg még dugott is vele.
16
Igen nálam is ez a lényeg, csak nem így akartam feltenni a kérdést, mert akkor még több barom rohanna le itt....örülök, hogy nem csak én látom így...
valamennyire értem, hogy miért húztad fel magadat, de...
szólt, hogy az exével fagyizott, ezzel kapcsolatban elég nyílt volt, akkor is ha ez furcsának tűnik, bár én sem értem, hogy minek mondja, elég lenne annyi, hogy kb barátok maradtak, csak hogy ne legyen neked meglepő, többre én se lennék kíváncsi
mivel még ismerkedtek, nem zavaró, hogy van egy beváltabb hely, ahova viszi a lányt, aki tetszik neki, ha közelebb kerültök, akkor mond meg neki, hogy hanyagoljátok az ilyen helyeket, amiről az exe eszébe juthat, van más érdekes hely is
másrészt ez még nem történt meg, előre bosszantod magadat, de ha ez is lesz, akkor szerintem ilyen fázisban nincs baj, csak nehogy beszéljen az exéről...akkor van baj
akkor megmondod neki, hogy nem akarsz odamenni, és elmagyarázod szépen, hogy zavar ez az exes dolog, ezek után felfogja és nem fordul elő, kétlem, hogy ebbe ő belegondolna, együtt se vagytok, ilyen helyzet nem volt még, lehet azt tapasztalta, hogy másnak nem volt baj
írd ki még egyszer, ha tényleg létező dolog lesz...nagyon feleslegesen idegesíted magadat, de komolyan, értem, hogy neked ez erősen irritáló dolog, de egyszerűbben fog a srác gondolkodni, szólni kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!