Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért örlődik néhány férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért örlődik néhány férfi hosszú évekig a társkeresésen?

Figyelt kérdés
Az életben sikertelen típusú embernek ebben sincsen sikere. A nőknél nehéz érvényesülni, ha nincs semmi, amit fel tudnál mutatni. Tipikusan ez a típus vagyok, általában nem jön össze az életben amit eltervezek, különösebben jól sem nézek ki. Szóval a nőknél is ez volt a helyzet, volt aki menekült előlem, volt aki kifogást keresett, miért is nem ér rá, ami egy idő után taszítóvá vált. Viszont 30 éves koromra rájöttem, hogy nem is kell ez nekem, igaz vidéken, igaz nagy hitelre, de vettem egy kicsi garzonlakást. Itt élek nyugodtan és igazából már alig-alig érdekel a párkapcsolat téma. Most azon dolgozok, hogy ezt a lakást 19 éven belül kifizessem és akkor már az enyém lesz, a sajátom!
2019. jún. 13. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem minden sikerül, amit szeretnék, kivéve ez. Nem akarom görcsösen a dolgot, már régóta nem. Hülyeség, hogy magától csak úgy jön. Talán annak, aki alkalmas rá és amúgy is aktív társasági életet él, de nem nekem.
2019. jún. 14. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Egyrészt az óriási férfitöbblet miatt, másrészt a feminista rendszer és a kimaxolt hipergámia miatt, harmadrészt fordítva ülnek lovon és azthiszik jó lesz nekik. Holott teljes jogfosztás és vagyonelkobzás állami erőszakkal lesz a ,,jutalmuk".
2019. jún. 14. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazság szerint a helyzet kell jó legyen. Aki mondjuk bölcsész karra jár 4 másik sráccal 300 lány közé, annak kicsit más a helyzete, mint aki gépészre 4 lánnyal 300 srác közé. Értitek, nem mindegy ki milyen lehetőségeket kap.
2019. jún. 15. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kell neked akkor miert foglalkoztat ennyire?
2019. jún. 16. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Óriási férfitöbblet Magyarországon? Én nem látom ezt.
2019. jún. 16. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!