Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban miért a külső a legfontosabb egy lánynak?
A háttér megteremtése egy folyamat. Igen, én szerencsés helyzetben vagyok. Viszont egy bizonyos kor után (nem tudom, mennyinek kéne lennie) ez tényleg fontos, az előző válaszomban leírtam, hogy miért. Viszont ez nem független. Férfiként is elvárnám egy nőtől, hogy ne tőlem függjön.
20/L
"milliárdos"!!!!
oh igen, az összes nőnek a nemlétező magyar milliárdosok kellenek :D
"Nem gazdag ember, annak a lelki világa levan Sz*rva?"
A tiéd konkrétan igen.
A randizas nem arról szól hogy a nő jobbá tegye a napodat azzal hogy összejön veled, ha akar, ha nem. Ez nem alamizsna osztás. Mégis milyen lelki világa van annak aki ezt nem fogja fel?
A férfiaknak is a szép nők tetszenek, nem jönnének össze egy rusnya, púpos, büdös, Sziklák szeme filmből szabadult ocsmánysággal.
A nő is megteheti, hogy azzal foglalkozzon aki neki tetszik.
Inkább a te szinteden lévőknél próbálkozz, vagy tegyél azért hogy jobban nézz ki.
A férfiaknak is a szép nők tetszenek, nem jönnének össze egy rusnya, púpos, büdös, Sziklák szeme filmből szabadult ocsmánysággal."
XDD Az vicces film.
És ha valaki jó illatú igényes púpos ? oO :_D
Inkább azzal van a baj, hogy mindenki klasszisokkal jobb partnert akarna magának. Ugyanez van a férfi oldalon is, bár a férfi igénytelenség köztudott. Mindegy csak lyuk legyen, és könnyen adja magát.
Mondjuk én ennek a szöges ellentéte vagyok, mert nekem pl. még a lány újjáról is szilárd elképzelésem volt. Nekem is a külső volt a döntő, mert enélkül max. csak baráti kapcsolatot alakítottam ki. Felesleges itt álszenteskedni.
A külsődön meg tudsz némileg javítani, de ha nem vagy egy jóképű hapsi, akkor ne is várd el, hogy a sor elejére állsz. Fogadd el, hogy vannak pasik, akiknek az ége világon semmit sem kell tenniük a szexért, vagy azért hogy a lábai előtt heverjenek a nők. Ha a farkad 12cm, arról sem az tehet akinek 25cm-es van, de azok sem, akik a 30cm-estől élveznek el. ezeket a dolgokat el kell engedni, mert igazából nincs rájuk befolyásod.
Persze az irigység mindig ott lesz, de ez is egy természetes emberi vonás. A lelki világot meg egy fogyasztói világban előhozni felér egy gigantikus viccel.
Egyébként ha elérhetőek lennének az élethű szexrobotok, akkor nagyban megváltozna a helyzet. Amik a férfi panaszok mögött van, az a szexuális frusztráció. Ugyanez történik az állatvilágban is, ez természetes dolog.
18-as. Emberek lelke? Ahhoz először gondoskodó és szerető szülők kellettek volna. Nézzél már szét mennyi csonka család van! Vagy milyen lelkületű ember lesz azokból, akik 0-24-ben a telefonjukon pötyögnek, egész nap füldugóval járnak, egész életükben online játékokon szocializálódtak? Akik fennhangon hirdetik az egó szentségét, akik büszkék arra hogy senkit és semmit sem tisztelnek.
Kuka. Nekem az ilyen emberek hulladékok, bár bevallom nem is foglalkozom velük. Nálam a túlzott egó még egy alap emberi kapcsolatban is kizáró ok. Aki képtelen alkalmazkodni, és a saját hülyeségeit még rám is akarja erőltetni, annak még messziről sem fog érdekelni a szegényes és beteges lelki világa.
A másik dolog meg az, hogy mindenki saját magát képzeli a világ közepére, a saját lelki világa a legjobb, legszebb és a legfontosabb.
Erre avn egy bölcs mondás, ami a mai ultra egoista világban 99.99%-ban süket fülekre talál:
"Ha kapni akarsz, először adj!"
Az emberek vakok! Ott van minden az orruk előtt, de nem látnak semmit.
Ha pl. borsót szeretnél enni, először is el kell vetni a magot. Namost, itt már vetni és gondozni senki sem akar, viszont két pofára enni azt már annál inkább.
A szexrobot meg azért jó megoldás, mert rengeteg a lelki szegény, vagy lelki beteg ember, akinek valójában nem társra van szüksége, hanem csak földi örömökre. Ehhez kell egy ember, aki ezt megadja neki.
Ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre több emberi toprongy, ami nem az iskolai végzettségtől, nem a nyelvvizsgák számától, nem a havi fizetéstől függ. Mivel a birtoklási vágy, és a világunk értékrendje már lassan csak az anyagiakról, a külsőségekről szólnak, és mivel ezt az értékrendet követi a nagytöbbség, így tökéletesen értelmetlen dolog lelkileg megváltani a világot.
Van pénz? Van kaja? Van szex? Van szórakozás?
Ennyi a lényeg. Lelki világ? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!