Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan komolyan elhiszik, hogy mindenkinek jut fiatal, csinos barátnő?
Figyelt kérdés
Elhiszem és valahol meg is értem, hogy a szemnek ez a tetszetős. A nőknek is a helyes, izmos, fiatal férfiak tetszenek, akik ápoltak és stílusosak is.
Csak azt nem értem, hogy egyesek miért nem fogják fel, hogy a 18-22 év közötti, vékony, formás, szép arcú, hosszú hajú, kedves, okos, és házias lány az nem az átlag, hanem a legjobb 5-10%.
Nyugodtan elekedhet utánuk mindenki, kortól és kinézettől meg vagyoni helyzettől függetlenül.
Csak nem kell természetesnek venni, hogy mindenkinek jut ilyen nő, ha türelmesen kivárja.
2019. jún. 13. 08:58
11/13 anonim válasza:
6: A kedvesség sok nőnél addig tart amíg van rá ok. Pl kompenzálja vele, hogy kövér. Tapasztaltam. Jófej volt, fefogyott, "világközepevagyok" nagyképű csaj lett. Nem alapozhatsz csak belső tulajdonságokra. Másrészt ha én átlag testalkatú, sportolgatós, nem kövér, nem sovány, igényes hapsi vagyok, akkor tán csak elképzelhetek magam mellé ugyanilyen nőt, aki heti 3x kb sportol, nem kövér, nem sovány, ügyel magára. Az a visszatetsző, amikor meg akarják magyarázni, hogy nekem nem jár olyan nőben, amilyen én férfiban is vagyok.
12/13 anonim válasza:
Persze mert a média ezt súgalja!
Csak a valóság marhára nem az, és ezt senki nem akarja beismerni magának és inkább álomvilágba él vagy mindenfélét kitalál, hogy igazolja hogy neki miért nincs senkije vagy semmije
13/13 Tom35 válasza:
Oké, csinosak meg minden, de agyilag azért még nincsenek azon a szinten szerintem. Csitrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!