Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elvárjátok hogy egy pasinak legyen diplomája, karriere? Mit gondolnátok ha egy pasi otthagyná az egyetemet és inkább elmenne vagyonőrnek?
Ugye én rendőrtisztire akartam menni de nem sikerült.Utolsó helyen egy gazdálkodási és menedzsment szakot jelöltem be,ahoha felvettek és ide járok.Viszont nagyon csalódott voltam,hogy nem jöttek össze az eredeti terveim és nem is tetszett a gazdálkodás menedzsment,szóval elhatároztam,hogy újra nekifutok.De most sem sikerült,megbuktam a személyiségteszten.
Szóval semmi se jött össze.De ezt a gazdálkodás menedzsmentet nem akarom folytatni,egyáltalán nem az én világom és nem tetszik.Szóval gondoltam inkább elmegyek vagyonőrnek,ha már a rendőrség nem jött össze.De akkor meg nem lesz karrierem meg jól fizető munkám,amit meg a nők nagyrésze elvár.
10x-es túljelenzkezés van ha nem tudnád
Mit csináljak ha nem érdekel ez a fos gazdálkodásmenedzsment?
Mindenképpen itt akarom hagyni,ha elmegyek vagyonőrnek,ha nem.
Akk elmegyek máshová,jelentkezek vasutasnak vagy mittudomén.De ezt nem akarom megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!