Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a négy közül?
A,
Külső: 9/10
Gyerek előző kapcsolatból: van
Dohányzik: igen
Érettségi: nincs
Anyagi helyzet: Munkanélküli, alkalmi munkából és kölcsönökből él
B,
Külső: 8/10
Gyerek előző kapcsolatból: nincs
Dohányzik: igen
Érettségi: nincs
Anyagi helyzet: Közmunkás
C,
Külső: 7/10
Dohányzik: nem
Érettségi: van
Anyagi helyzet: Mekiben pultos
D,
Külső: 6/10
Dohányzik: nem
Érettségi: van
Anyagi helyzet: Szoftverfejlesztő, havi millió feletti fizetéssel
Aki döntésképtelen és nem tud a megadott infók alapján választani egy betűt, az ne szemetelje össze a kérdésemet!
"Hol vannak az átlagos fizetések?"
Csak halkan megsúgom, hogy az ország háromnegyede 150 ezret keres, azaz minimálbéren van. Az a 400-500 ezres fizetés, az álom, ez NEM átlag.
D
A gyerek még kizáró ok, nem tartok ott, 22 évesen nem az a korosztály érdekel (illetve nem az, aki 23 éves korára már elhagyott egy gyereket). Ha ezt figyelmen kívül hagyom, a dohányzás is kizáró ok. Ha még ezt is figyelmen kívül hagyom, sem a munkanélküli, sem a közmunkás, sem a mekis eladó (úgy tekintve, hogy már főállásban dolgozik), nem mutat számomra perspektívát. Az érettségi hiánya pedig megintcsak kizáró ok. A mesterképzést végzem jelenleg egy piacképes szakon, és nagyon fontos értékek is számomra a szorgalom, dolgosság, kitartás, céltudatosság. Így nem is lesz vonzó számomra, aki nem ilyen.
Szóval marad a D. De ez sem azt jelenti, hogy van benne valami ami már így is tetszik, egyszerűen nem zártam még ki.
Az országos átlagban a nyuggerek, rendszerváltáskor leszázalékoltak (akik 800 ezren vannak), diákmelósok, közmunkások és segélyen élők is bele vannak számolva.
A fiatalok és normális munkát végző emberek körében a meki munkás a legalja. Hiába próbálunk szépíteni a helyzeten az országos átlaggal.
Nem vagyok döntésképtelen, eltudom dönteni hogy egyik se kell. Nem tudom mi a kérdés értelme, mire akarsz rájönni? Hogy a nőket csak a pénz érdekli? Vagy te vagy a nő és ilyen palik közül válogathatsz?
Nálam a dohányzás kizáró ok. Gyerek nem érdekel hogy van e. Nem az a lényeg hogy épp érettségie van e, hanem rendelkezik e bármilyen végzettséggel a 8 általánoson kívül. Nem vagyok anyagias, de igenis legyen egy stabil, megbízható munkahelye, ne nekem kelljen már eltartani. Nyilván ha csak átmeneti a dolog mert épp munkát keres és addig is alkalmi munkából tartja fent magát az más, legalább nem segélyekből meg anyuci pénztárcájából él.
A külső értékelés meg érthetetlen és gyerekes.
Te meg ne szemeteld össze buta kérdéssel a topicot :)
Nem akartam semmit sugallni, sem kikényszeríteni a kérdéssel. Egy másik -- hasonló -- feltevés ihlette az enyémet, csak az a férfiakhoz szólt.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!