Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedtünk, elutasitottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtünk, elutasitottam de csak ideiglenesen gondoltam, és összejött szexkapcsolatra egy nővel, átverve érzem magam és sirok. Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

2 hónapig ismerkedtem egy férfivel de sajnos ugy alakult, h még nem álltam készen uj kapcsolatra annak ellenére, hogy régen is tetszett nekem.. igy el kellett utasitsam.. de sajnos voltam olyan balgatag, h nem mondtam neki semmit biztosra..

Aztán kereken fél évig nem is beszéltünk nem kerestük egymást.. Aztán egyszercsak rám irt a semmiből, h mi ujság velem.. Ugy megörültem neki de egybe elmondhatatlanul is haragszok rá, h nem tudott rám várni ugyanis öszintén elmesélte mi történt vele az elmult fél évben. Összeismerkedett az egyik régi csoporttársával és szexkapcsolatban kerültek.. Hogy most együtt vannak e na azt nem tudom..

Sirtam is már miatta mert amig én kifelé lábadoztam egy rosszul sikerült kapcsolatból, addig ő más nőket keresett magának tehát annyira se számitottam neki mint körmöm alatt a piszok.. Átverve és cserben hagyva érzem magam..

Ha ismerkedés közben hütlen volt hozzám mégha szünet is volt, akkor mire számitsak tőle késöbb.. Meg fog csalni, ha összeveszünk??

Most sajnos ott tartunk, h két hete megint nem keressük egymást és egyre jobban hiányolom.. Legutobb ő irt rám de kételkedek....

2019. jún. 10. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt felhívom az exem,akit én hagytam el és megkérdezem hogy mégis hogy kepzeli,hogy összejött valakivel!

Ja nem...az sem lenne jogos nemhogy egy olyan személy ellen,aki még csak meg sem dugott

2019. jún. 10. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ez csak egy kamukérdés?! Én nem hiszem el, hogy bárki is ennyire hülye lenne.
2019. jún. 10. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtetek, majd elutasítottad, ezért keresett mást akivel kölcsönös a szimpátia. Nem tehet arról, hogy épp lábadoztál egy kapcsolatból! Írásodbol kiindulva újra elutasítottad, mert 2 hete nem beszéltetek, mégis szeretnéd, hogy tovább próbálkozzon miközben haragszol rá ... Nőjj fel, és ha akarsz tőle valamit mondd el, mert ha nem teszel semmit ismét talál mást.
2019. jún. 10. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt kerüld el, aki annyira megszállott és akinek annyira nincs élete, hogy hajlandó fél évig tartogatni magát a talonban valakinek, aki nemet mondott.
2019. jún. 10. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Félelmetes, hogy te ezt komolyan gondolod.

A világ nem körülötted forog Hercegnő és az emberek nem játékbabák, akik abban a sarokban várnak rád, hogy újra velük játszadozz, ahová dobtad őket.

2019. jún. 10. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
" Átverve és cserben hagyva érzem magam.." Teljesen jogos! Te magad verted át és hagytad cserben magad. 'hogy ez neked miért jo arrol fogalmam sincs!!!
2019. jún. 10. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el vagy tévedve és halvány fogalmad sincs a párkapcsolatokról. Sem.
2019. jún. 11. 07:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy ismerkedés közben hűtlen volt?😂😂😂 ember te utasítottad el és fogadjunk még csak azt sem mondtad el neki hogy ez nem az utolsó szavad... Ezek után miért várjon rád? Mire vagy dühös amikor te csináltad az egészet?
2020. szept. 16. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak azt csalhatja meg az ember, akivel már együtt van.
2020. szept. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!