Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene leadni az igényeket? Miért baj, ha valakinek vannak elvárásai?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon sokszor olvasni, hogy le kell adni az elvárásokból külső, anyagiak, végzettség, stb. terén. De nem értem minek írják ezt. Olyan közegben mozgok, ahol igényes férfiak vannak. Nem azt mondom, hogy saját lakás és autó az alap, mert nem, de látom, hogy nap mint nap tesznek a céljaikért. Így külön élnek a szüleiktől, tudnak félretenni, értenek a romantikához,vannak ambícióik. Én is hasonló nő vagyok, az eddigi párjaim és a jelenlegi is egy ilyen férfi. Nem vagyok felszínes, a legfontosabb, hogy a belső tulajdonságai a helyén legyenek az embernek és összepasszoljunk. De nekem ebben az is benne van, hogy a párom azért él így, mert mindig is voltak ambíciói. Ha egy ilyen emberrel összeillünk és megértjük egymást, akkor miért kellene lejjebb adnom az igényeimből? Miért lenne jobb az, aki minimálbérből tengődik a szülei nyakán és még csak hírből sem ismeri a romantikát?

25N

2019. jún. 10. 18:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem az elvárásokkal van baj, mindenki azt vár el, amit akar és az ő dolga ezért vállalni a felelősséget. Nem annak szokták tanácsolni, hogy adjon lejjebb az elvárásaiból, aki csak simán saját magához hasonló színvonalat igényel bármilyen területen, hanem annak, aki idejön gyakorira hisztizni, amiért mondjuk nem kell a fitneszmodell instakirálynőknek, miközben ő 40 éves létére az anyja kisszobájában lakik, elhízott, igénytelen, tanulatlan, nem jár társaságba és egy percet nem dolgozott életében. Erre a problémára az a két megoldás létezik, hogy ha mindenképpen kapcsolatot akar, akkor nem áll be egy "fullos" nőre nyáladzó pasik rangsorának 4729562. helyére, hanem olyan nőnél próbálkozik, akinél reális esélye van, vagy úgy dönt, hogy ő kizárólag a fitneszmodell nőkhöz vonzódik és méltósággal viseli, hogy ők esetleg nem vonzódnak hozzá. Nyilván nem a második lehetőség játszik egy olyan csávónál, aki minden méltóságot nélkülözve gyakorin sajnáltatja magát és mocskolja a nőket, amiért nem jár neki alanyi jogon a szex azzal, akit megkíván.
2019. jún. 10. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Olvasni is fájdalmas ezt a kereslet, kínálat, elvárás, mintha szinte csak a marketingeseknek lenne internetjük a többi ember dolgozik ezek meg gyártják a hasznavehetetlen teóriáikat és fogalmuk sincs arról hogy itt emberekről van szó. Csináljatok inkább egy ezredik reklámot szakadjatok már le a szerelem témakörről.
2019. jún. 10. 20:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
ember a probléma ott kezdődik, amikor a normális keresettel és célokkal rendelkező intelligens férfiak között fanyalognak a fiatal nők, akik egyébként meg dolgoznak max egy ruhaboltban.
2019. jún. 10. 20:29
 14/23 anonim ***** válasza:

1, Általában olyan férfiaknak írják ezt az igényleadásos dolgot, akik elhízottak, igénytelenek, szociálisan fejletlenek, de top nőt akarnak. (Mondjuk, úgy összességében alig láttam, hogy nőnek ilyet írtak volna az oldalon.)

2, Ha valaki megkapja, amit akar, akkor senki sem mondja, hogy adjon le az igényeiből.

#12: Attól, hogy valami fájdalmas vagy neked nem esik jól, még igaz. Sok helyen éheznek az emberek. Rossz? Igen. Emberekről van szó? Igen. Most akkor nincs így? :D

2019. jún. 10. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:

"De nekem ebben az is benne van, hogy a párom azért él így, mert mindig is voltak ambíciói. Ha egy ilyen emberrel összeillünk és megértjük egymást, akkor miért kellene lejjebb adnom az igényeimből?"

És ki kényszerít rá,hogy add lejjebb?

2019. jún. 10. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem kell. Akinek az életcélja egy lakás meg egy verda, annak nem igazán vannak igényei. Csak a külsőség.
2019. jún. 10. 22:54
 17/23 anonim ***** válasza:
14-es: mondom hasz na ve he tet len te ó ri a, tudsz olvasni?
2019. jún. 11. 00:16
 18/23 anonim ***** válasza:
#17: Miért lenne hasznavehetetlen?
2019. jún. 11. 00:17
 19/23 anonim ***** válasza:
67%
A kereslet kìnálat az nem marketing, hanem közgazdaságtani alapvetés. A közgazdaság meg müködik.
2019. jún. 11. 00:35
 20/23 anonim ***** válasza:
A közgazdaságtan valóban működik (amúgy úgy ahogy....) De itt emberekről van szó. Tanultál pár béna fogalmat és totál szakbarbár lettél. Miért nem dolgoztok közgazdászként? Ott kereslet-kínálatozzatok.
2019. jún. 11. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!