Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Növelhetem az esélyemet a nőknél azáltal, hogy kiszedetem a szemöldökömet és befestetem a szempilláimat?
Lehet mocskolódni, de nem egy női író regényét olvastam már el, és ott visszatérő motivum hogy azért voltak egy pasival, "mert szép volt"
tehát semmi más nem volt tényező, csak az, hogy jól nézett ki a férfi.
Persze a nők "nem felszinesek"
Ja persze, csak amikor szex kell akkor ultra felszinesek, amikor meg már elindulnak a hervadás utján, akkor.....szóval akkor is ugyanolyan felszinesek, csak akkor már a stabilitás lesz az a dolog, ami miatt önmagában képesek elfogadni egy férfit.
Na mindegy.
Nekem az arcom gyerekes, átlagon aluli szerkezetű, nem hasonlítok egyik tipikus férfi alkatra sem.
Tehát az én életemben nem lehetőség az, hogy a nőknek azért kellek, mert fiatal korukban ilyen tipusu férfiakról kezdtek álmodozni.
Tehát külsőre nem vagyok senki "esete"
belsőre persze már jobb a helyzet, de mivel a kinézetem miatt rengeteg elutasítás ért, ezért nem tudok könnyen kommunikálni, mert folyton ott lebeg az elutasítás veszélye, ugyanis a kinézettel ellentétben a viselkedés nem egy stabil dolog, szempillantás alatt be lehet "égni"
De megcsúnyulni nem.
Elfelejtettel valami dehonesztalo jelzot odatenni, peldaul szakallas no.
A ronda ferfis kitetelt is megkerdojeleznem, fogalmam sincs, hogy a kerdezo ronda-e, de altalaban nem a rondasag a legnagyobb problema, jelen esetben sem az.
Ellenben a nogyulolo, hisztis picsogast folytato egyedek ferfi letet megkerdojelezem. A nok java resze akkora tartasbeli folenyben vannak ezekkel szemben, hogy szavakkal le sem irhato. Sok no kuzd egyedul 1-2-3 gyerekkel, hogy talpon tudjon maradni, erre ilyen anyamasszony katonai sirjak tele a forumokat, hogy nem kellenek senkinek. Brutalis a kontraszt.
Ezekre senki sem fog se felnezni, se ferfiszamba venni oket. Nem attol ferfi a ferfi, hogy y kromoszomaja van, es betoltotte a 18-at. Agyilag megrekedtek valahol a serdulokor kornyeken. Akarod strigulazni, hogy hany ilyen van?
43F
“hogy majd egy elhervadásnak indult nőnek jó legyek "
Arról magyarázol, hogy a nők mennyire felszínesek. De folyamatosan ráerősítesz arra, hogy tulajdonképpen te is elképesztő felszínes vagy. Honnan tudod, hogy jó vagy az ágyban? Ezt nem bemondásra döntik el a nők, akár hiszed, akár nem. De ha így is van, akkor sem érdekel senkit, ha valaki nem vonzódik hozzád akkor teljesen mindegy. Ha a vonásaid olyanok amilyenek, akkor hiába szeded ki a szemöldököd például.
Egyébként meg hiába szép valaki, ha mondjuk nem igényes, nincs stílusa. Neked a hozzáállásodon kellene hatalmasat változtatni.
# 21/22 Rockarc nevű felhasználó
nem unod még a sggnyalásunkat?? undorító amit csinálsz.. nőként mondom ne így akarj gyk-n nőt felcsípni
Ez sem atlatszo mi? Eloszedtel egy 30%-os accountot, hogy nokent allitsd be magad. Nem lattam meg not igy lepontozva, sokkal jobban megvalogatjak a szavaikat. Kicsit szanalmas probalkozas volt.
De megnyugtatlak, nem csajozni jarok a GYK-ra, arra inkabb a Tindert hasznalnam, de van parkapcsolatom. Azert fogsz meg tudni aludni, ugye?
43F
A páromat tudom felhozni példának. Első ránézésre sokan azt mondják, hogy "előnytelen külsejű". Állítólag 20 évesen kezdett el kopaszodni, de előtte sem volt túl dús a frizurája (ahogy a képeken láttam) jó ideje tök kopasz. Alkatilag van egy kis pocakja, pedig nem túlsúlyos. Nem mondom, hogy azonnal a karjaiba aléltam, amint megláttam, de nem telt el sok idő és úgy éreztem, hogy ő a legvonzóbb férfi, akivel találkoztam. Neki még nem jutott eszébe szemöldököt formázni, meg szempillát festetni. Sőt platform cipőt sem hord. Mert ezek nem számítanak.
Ha nem vagy magaddal megelégedve, az kiül az arcodra és nem tesz vonzóvá. Hiába van festett szempillád, vagy formázott szemöldököd.
Kérdező te napról napra butább vagy! A kerdeseidet elnézve! Tegyél már nekünk egy szívességet jó ? Otthon sírj magadnak! A netet meg ezt az oldalt felejtsd el!
Köszi
mi is ez a bizonyos hozzáállás változtatás?
gondolom ennek a bizonyos változásnak a része, hogy önként és dalolva még többet kell dolgozzak
szóval nem csak ilyen spirituális ingyenes cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!