Hogyan és mivel tudom befesteni itthon a szemöldökömet?
Sötétebb barnára szeretném, mert sötétbarna a hajam, de világos a szemöldököm nagyon.
Milyen festéket vegyek és mik kellenek még hozzá?
Valaki le tudná írni a pontos "hozzávalókat" és menetét? Ecsettel vagy fülpiszkával vigyem fel? Mivel mossam le? Stb
Ha nem vagy hozzáértő, nem javaslom a szemöldök festést, mert ha elrontod a formát, azt nem tudod leszedni, max lekopik, igaz, kb csak 1 hét, de szerintem 1 hétig is elég rossz csúnya szemöldökkel,járni
Először inkább menj el egy jó kozmetikushoz, aki befesti neked és nézd meg, hogy tetszik-e úgy egyáltalán, mert nem biztos 😕
Fodrászkellékes boltban is lehet venni festéket. Amilyet én használok ahhoz kell oxi is (azt nem tudom van-e olyan amihez nem, de a boltban tudnak ezzel kapcsolatban segíteni)
Hígítási arány és egyéb infók rajta vannak a festéken/dobozán/dobozában.
Még egy szemöldök ecsetet is érdemes beszerezni, azzal egyszerűbb dolgozni, de van aki fülpiszkálóval oldja meg.
Kallos szemöldökfestékem van, mellé kell oxi, abból kevés kell bele. Kb 1borsónyi kallos sz.festék mellé egy csöpp oxi, összekeverve, nem szabad fém tálba rakni csak pl műanyagba, én személy szerint fogpiszkálóval csinálom, azzal nagyon precízen meg lehet formázni. Évek óta használom es gyakran kérdezik ki csinálta, kihez járok, szóval valószínűleg elég jó.
En is fodraszkellékes boltban veszem, a 2 együtt kb 800-1000ft kozott van tehát nem is draga. Arra figyelj, hogy az olajos sminklemosók elég hamar kikoptatják a színt a bőrről (ha az a célod hogy ne csak a szálakat, hamem a bőrt is befpgja, hogy kitöltse a hiányos részeket.)
Én 30-40percig hagyom fent és ha betartom a (nem olajossal mosom) szabalyokat és nem viszek rá arckrémet, tonikot akkor egy hétig szép. Nyáron a legjobb dolog
+ha nem akarod tul erosre a szint, eleg 15-20percig fenthagynod. Van belőle világosabb barnás-szőkés árnyalat is azthiszem
(Az előző válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!