Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nehéz helyzetben vannak a mai fiúk?

Figyelt kérdés

Sokszor a szegényebb csaj meg nagyra vágyóbb mint a tehetősebb. Nyilván gazdag nincs annyi így a lányok nagy része gazdag fiút akár. Irányítani akarja a fiút a fiúnak pénze legyen de sok, lakása is, alazkodjon meg neki a fiú stb.

Egyszer egy lány ismerősöm panaszkodik h jajj nincs rendes fiú csak csúnyák vannak még milyen nehéz helyzetben vannak a lányok.... Meg h a tarskereson. Fiúk rondák a lányok szépek... Pfff

Már a végén megkerdeztem tőle h nem lehet h te akarnál csak rossz személyeknek esélyt adni?

Erre h elege van mindenki ezt mondja ezért nem kell neki kapcsolat meg így még úgy.

Amúgy nem tudom mennyire függ össze ez a munkával de elvarna h jó munkahelye legyen ne kelljen semmit sem csinálni be sem járni csak úgy fizessenek neki sok pénzt.

De valóban így akarna mert celozgatott rá. Meg h de jó lenne csak otthon ülni semmit sem csinálni. Illetve ha terhes lesz ő biztos nem fog dolgozni tappenzre megy.

2019. jún. 8. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 nem tudom kiket ismersz vagy milyen közegben mozogsz,

de menj fel a tinderre , na ott egy kezeden meg tudod számolni hogy nőt találsz 30-40-es korosztályba akinek nincs felsőfokú végzettsége, vagy bármilyen fizikai munkát végezne.

2019. jún. 9. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 A felsőfokú végzettség elég tág kategória. Ha valaki szabad bölcsészet vagy kommédia szakon végzett, azzal kitörölheti a hátsó felét. A másik, hogy intelligencia és életképesség nem feltétlenül társul hozzá.
2019. jún. 9. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 való igaz. Bár inteligenciáról nem volt szó és az életképesség valóban a szegényebb, fizikai munkát végzőkben sokkal erősebb a nehéz körülményeik miatt,

én arra gondoltam az okos önfenttartó stb kapcsán, hogy könnyedén megkeresik a jó élethez szükséges pénzt és nincsenek rászorulva arra hogy eltartsák őket mint ahogy a kérdező állitja. Igaz hogy a nők egy adott pozicióban kevesebbet keresnek mint egy férfi, de összességében a nagy átlag fizetésük magasabb mert több jobban kereső nő van a nagyon sok buta , minimálbért kereső férfi mellett.

Emellett igênyesebbek, ápoltabbak, okosabbak. És itt nem a csapszerelésre gondolok. És ha nem lenne igaz hogy a férfiaknak sokkal nagyobb szüksége van a nőkre ( bár lehet csak a szex miatt ) akkor nem lenne itt ennyi rinyáló kisfiú.

2019. jún. 9. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

#13 Nem tudom, te milyen alternatív valóságban élsz, mindenesetre egy szó sem igaz abból, amit leírtál.

A nők többsége nem keres sokkal többet minimálbérnél, ha egyáltalán hajlandó elmenni dolgozni. Sem az intelligenciájuk, sem a fizikai erejük nincs meg ahhoz, hogy jól fizető munkakörben dolgozzanak. Ezért aztán egymagukban életképtelenek, mert nem tudják eltartani magukat. Vagy a szüleiknél laknak, vagy a pasijuk tartja el őket, vagy elmennek qrvának.

Az sem igaz, hogy adott pozícióban kevesebbet keresnének a nők, mint a férfiak. Ugyanannál a cégnél, ugyanolyan munkakörben, ugyanolyan értékű munkáért nem kapnak kevesebb pénzt a nők, mint a férfiak. Nagy átlagban a fent leírtak miatt keresnek kevesebbet, tehát mert a legtöbb nő nem alkalmas a jól fizető munkakörök betöltésére.

Nem igényesebbek és nem ápoltabbak, legalábbis számomra ez nem azt jelenti, hogy van rajtuk egy centi vastag smink és a legújabb divat szerint öltöznek, hanem azt, hogy nem olyan kövérek, mint egy disznó, rendszeresen fürdenek, hajat mosnak és szőrtelenítenek. Ebben pedig semmivel nem igényesebbek, mint a férfiak. Az okosságról annyit, hogy sok nálam okosabb férfit ismerek, nálam okosabb nővel viszont még soha nem találkoztam. A legtöbb nő annyira buta, hogy még beszélgetni sem lehet vele.

2019. jún. 9. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
#14 OK. No comment a továbbiakban.Nem vonom kétségbe a tapasztalataidat, de a hozzászólásod és a környezetedben élő emberek is minősitenek. További sok sikert.
2019. jún. 9. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
39%os már elkönyvelte a nőket ostobának. És a kommentjeit elnézve egy nagyon boldog, elégedett ember. Ja... Nem.
2019. jún. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!