Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik zavar titeket, ha a nőnek bajuszkája van?

Figyelt kérdés

2019. jún. 7. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nő bajszom, szerintem ha nem szedném olyan lennék, mint egy 13 éves kamasz fiú. Államon is nő egy csomó szőr... (nagyon dús, sűrű sötét hajam van, valszeg azért)

De leszedni a bajuszt kB 5 perc még házilag is, szerintem ennyit tudsz áldozni magadra ha zavar.

2019. jún. 7. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
ha otthagyja, akkor nagyon zavar, igen
2019. jún. 7. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szegény hormonbajos nő azthiszi van esélye említésreméltó férfinál. Az a durva ha elkezded gyantázni/borotválni még erősebb lesz. Talán egy női mellet eresztett fogatlan alkesznél vagy egy travinál lenne esélyed.
2019. jún. 8. 07:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem lesz erősebb, de te biztos jobban tudod, szóval megyek keresek egy ásót, mert a travik nem az eseteim. :((

Hiába szedem le, két gyantázás közt meg kell várni míg visszanő.

2019. jún. 8. 11:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősömnek is. Fehér a bőre, a bajúsza pedig fekete, így látszana.

Ő mindig borotválja.

2019. jún. 8. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
A páromat soha nem zavarta, engem viszont igen és saját magam gyantázom.
2019. jún. 8. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Eleve a kérdést nem értem. Az ilyen nőknek miért nem evidens,hogy elmegy és legyantáztatja a kozmetikában? Nem,nem fog erősebben nőni tőle. Nekem is van,igaz nem feltűnő de havi egyszer leszedetem és ennyi.
2019. jún. 8. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Itt nem a kérdezőre meg azokra gondolok,akik szedetik :D Hanem voltak olyan ismerőseim is,akiket zavart,de véletlenül sem gyantáztatták le...#előző
2019. jún. 8. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!