Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkednek azok, akiknek 25 évesen már annyi nőről van tapasztalatuk?
Én 21 éves koromig szűz voltam, de nem a külsőm, hanem a rossz gyerekkoromból fakadó visszafogott és szorongó személyiségem miatt. Ezt azóta már nem teljesen, de nagyrészt kezeltem.
Miután elvesztettem a szüzességem, 2 év alatt kb 15 lánnyal voltam. Akkor úgymond pótoltam, azóta már voltak barátnőim is és átálltam egy jobb, évi átlag 2-3 lány szintre. Már nem csak szinte ezzel töltöm minden szabadidőm, ami jó.
Összesen 21 lánnyal voltam, +2, akik csak leszoptak.
Kb az egyharmadukat Tinderen ismertem meg, egyharmadukat egy hagyományos netes társkereső oldalon és egyharmadukat ismerősi körben.
Ide utóbbiba tartozott a suliból, a szomszédból, közös ismerős által bemutatott, buliban megismert lány is, ez nagyon változatos.
De a csajok kétharmadát ugye mondhatjuk a netről ismertem meg.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!