Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme, hogy én tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme, hogy én tegyem meg az első, kezdeményező lépést? N

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lány vagyok. Nem tudom, mi tévő legyek, én nem vagyok egy nyomulós típus. Sokkal inkább olyan vagyok, aki várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön. Sajnos. 😐

Eddig ha férfival volt dolgom, randi, kapcsolat, akkor mindig ők környékeztek meg. Egy ideje, hónapok óta szingli vagyok.

Megismertem valakit, és szokatlan mértékben tetszik nekem. Még nem ismerem őt mélyrehatóan, de azért már ismerem valamennyire.

Nem kezdeményezett nálam, mármint ilyenkor szokott az következni, hogy a srácok megkeresnek személyesen, ha erre van lehetőségük, rám írnak cnaten valami indokkal, vagy csak úgy dumálni. Ő még így nem kezdeményezett, de lehet csak ő is félénk, nem? Az jár a fejemben, alig adtam neki bátorító jeleket, mivel annyira nem vagyok flörtölős típus.

Szerintetek van értelme valami finom módon a tudtára adnom, hogy arra vágyom, legyen köztünk valami? Eredményezhetné azt, hogy végre elkezd "udvarolni"? Vagy ez nyomulás? Nem akarok beégni se, de szerintem tetszem neki. Ha nen is lettem neki azonnal álomnője, attól még simán tetszehetek neki annyira, hogy a bátorírást követően megteszi felém a szükséges lépéseket. Vagy nem?

Arra gondoltam pl., hogy ezt írom neki: "Rég találkoztam ennyire szimpatikus sráccal, mint te. 😊 Azt hiszem, bejössz nekem. 😶🙈"

2019. jún. 6. 21:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
A taktika és a büszkeség, egoval fűszerezve nem fog megmenteni az elszalasztott lehetőségektől a halálos ágyadon. Szóval élj a lehetőségeiddel; ha akarsz valamit, akkor próbálj kilépni a komfortzónádból és igyekezz őszinte lenni. Jó éjt. F36
2019. jún. 6. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
Első lépésként ne lépj aknára. Ja, és ne felejtsd el, hogy bordázott talpú cipőben nagyobb az esély kutyaxarba lépni. 31F
2019. jún. 6. 22:34
 13/24 MolotovPunk ***** válasza:
55%
Mivel a srác nem adott neked konkrét jeleket,így neked kéne lépned randi ügyben minél hamarabb.De ne agyalj rajta túl sokáig,mert előbb utóbb más nő is rá mehet a srácra.Szerintem próbáld elhívni valahova.Akár sétálni is,vagy menjetek el együtt bulizni.
2019. jún. 6. 22:56
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
Áááá, soha a büdös életben nem fog nekem egy nő sem ilyeneket írni vagy mondani. Ez van, senki sem mondta, hogy könnyű az élet.
2019. jún. 6. 23:32
 15/24 anonim ***** válasza:
30%
próbáld meg, hátha sikerül
2019. jún. 7. 00:44
 16/24 Rockarc ***** válasza:
37%

Joval indirektebb, ha kikapcsolod a mobilnetet a telefonodon, es segitseget kersz tole, mert "elment a net". Orommel fog segiteni, szerintem barmelyik ferfi meg fogja tudni csinalni, tehat nem lehetetlent kersz tole. Utana mar csak meg kell koszonnod, hogy milyen kedves volt, es bekerdezel valamit, hogy a kornyeken laksz stb? Onnantol majd atveszi a szot, ha tenyleg ferfibol van.

Sok sikert! :)

43F

2019. jún. 7. 01:55
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

Csak annyit fűznék hozzá, hogy tessék már mindenkinek leszokni arról, hogy ciki, ha kiderül, hogy tetszik valaki. Nem az oviban vagyunk!

Te is biztos tudsz olyat, akinek te tetszel, és amíg nem nyomul, addig nem ciki. Ha a nemet nem érti, az a ciki.

Minden kapcsolat úgy kezdődik, hogy kiderül, hogy tetszetek egymásnak. Ha titkolod, hogy bejön, akkor soha semmi nem lesz.

2019. jún. 7. 07:02
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Aztán miért kéne kezdeményeznie, csak mert neked tetszik? Van ám olyan, hogy nem jössz be valakinek. Ha meg tetszik is valami, nem jelenti, hogy otthonra is kell. De persze, mindenki félénk...

Hány évesek vagytok? Nem tini kategória. Ha akarsz valamit, beszélj. Dedó az egész, az ezt csináld, azt csináld válaszokkal együtt.

2019. jún. 7. 07:58
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
Igen, van értelme. Lehet, hogy te is tetszel neki, csak nem gondolja, hogy lehet esélye.
2019. jún. 7. 08:44
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

Drágaság, nálam szempilla rebegtetéssel, meg "jelek" küldözgetésével labdába sem rúghatnál.

De több ponton is forgattam a szemem a kérdésedet olvasva:

"Eddig ha férfival volt dolgom, randi, kapcsolat, akkor mindig ők környékeztek meg. Egy ideje, hónapok óta szingli vagyok."

Tehát veled csak úgy történtek a dolgok, amúgy tök passzív szereplője vagy annak, hogy ki lesz a párod, mert vagy jön valaki, vagy nem. Tenni érte eddig luxus volt.

"Nem kezdeményezett nálam, mármint ilyenkor szokott az következni, hogy a srácok megkeresnek személyesen, ha erre van lehetőségük, rám írnak cnaten valami indokkal, vagy csak úgy dumálni."

Mi? Hogy? Tehát megismerkedsz egy férfival és ha neked tetszik, akkor automatikusan annak kéne következnie, hogy rád hajt? Komolyan? Na itt fordult át először a szemem. Ez mégis mi? Vagy adottnak tartod, hogy minden férfi odáig van érted? Na neee...

"Szerintetek van értelme valami finom módon a tudtára adnom, hogy arra vágyom, legyen köztünk valami? Eredményezhetné azt, hogy végre elkezd "udvarolni"? Vagy ez nyomulás? Nem akarok beégni se, de szerintem tetszem neki. Ha nen is lettem neki azonnal álomnője, attól még simán tetszehetek neki annyira, hogy a bátorírást követően megteszi felém a szükséges lépéseket. Vagy nem?"

Van értelme tudtára adni, de udvarlást ne várj. Az egy egy oldalú passzív dolog és igen idejétmúlt.

Semmi gond egy kis nyomulással: akkor van gond, ha visszautasít de te továbbra is próbálkozol.

Nem kell letámadni őt azzal, hogy tetszesz és gyere a szökőkúthoz, de elhívhatod munka után egy kávéra/teára vagy sétálni és a többi alakul, ha úgy alakul.

Megírhatod neki ugyan azt is amit felvázoltál, de szerintem letámadva érzi majd magát tőle.

Szóval szerintem legyél egyértelmű, de nem letámadó: hívd el valahová. A többi adja magát.

(De megmondom őszintén, nagyon úgy hangzik az egész, mint amit egy 17 éves kislány vázolna fel. :D)

2019. jún. 7. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!