Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A platform cipő miért kiábrándító a férfiaknál, miközben a nőknél a push-up melltartó és a magassarkú nem?
Figyelt kérdés
Gondolom EZ IS a pasik hibája, hogy elfogadják hogy a nők így próbálnak "csalni"2019. jún. 3. 21:16
12/22 anonim válasza:
175 cm-vel mi a bajod? Amúgy a nőknek mindent elneznek, mondhattad volna a sminket is (ami nélkül sok nagyarcut meg a rondabb férfiak se piszkalnak), ez ilyen világ.
13/22 A kérdező kommentje:
173 vagyok
arra a nők még fintorognak
2019. jún. 3. 22:02
14/22 anonim válasza:
Van ilyen magasságú ismerősöm és már végig k rta szerintem a város összes rib ncat, mondjuk olyan mintha most jött volna ki az őserdőből, olyan masculin kinézete, kisugárzása van, aztán meg tele van hasonló magassagu feminin, vagy tökátlag csajozomesterekkel is a világ, nem ez számít. 185 vagyok, büdös életben nem lesz nőm ettől.
15/22 A kérdező kommentje:
igy van, képzeld nekem meg van 80IQ val rendelkező ismerősöm, aki fizikából doktorált
2019. jún. 3. 22:20
16/22 anonim válasza:
Kérdező, te osszejonnel egy 180 cm magas nővel, aki gyakran húz 10 centis magassarkút?
17/22 A kérdező kommentje:
kérdésem:
minek az neki?
mert "szereti"?
ó, hát akkor én meg szeretek alsógatyában a tökömet vakarva a kanapén tévézni sörrel
mert én ugy érzem jol magam
2019. jún. 3. 22:25
18/22 anonim válasza:
Kérdező beteg vagy, komolyan nem látsz alacsony férfiakat nővel, mert ha azt mondod hogy igazán rondat nem, értem, na de alacsonyat? És te meg nem is vagy annyira, azért nem 160 cm-ről beszélünk, te átlagos vagy. Én osszetennem a kezemet ha átlagosan aranyos alkattal, magassaggal rendelkeznek, az összes szerelmem eddig az életben ilyen középmagas, szabályos arcú, testű, izmos palit választott. A lányok gyönyörűek voltak mind és vékonyak.
19/22 anonim válasza:
Mert kikopott a kultúránkból.
Eredetileg a férfiak viseltek magassarkút, a nők csak az 1600-as évek végén kezdték el hordani: [link]
20/22 anonim válasza:
Gondolj bele, ha kiderül egy csaj számára hogy hazudtál a magasságodat illetően, jogosan érezné magát becsapva. Én biztosan nem foglalkoznék veled többet, és nem azért mert 5 centivel alacsonyabb vagy, mint a cipődben (mert egyébként átlagos a magasságod), hanem mert ahelyett hogy megpróbálnád feloldani a komplexusodat inkább trükközöl. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a magasságodra fogod azt, hogy sikertelen vagy a nőknél, de ahogy elnézem, a probléma nem a külsőségekben keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!