Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más volt már így már lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más volt már így már lassan kezdek bele bolondulni, hogy mindig jön egy szebb nő, és nem akarok megállapodni egy adott nőnél?

Figyelt kérdés
Kicsit részletesebben leírva, nagyon magányos vagyok jó lenne már kapcsolat, viszont félek kapcsolatba kerülni mert komolyan olyantól félek, hogy mi van ha összefutok egy még jobb nővel, persze tudom ha szerelmes az ember akkor azért nem így megy, de egy kapcsolat elején másabb. Kicsit ez ilyen telhetetlenség meg mohóság, de lassan már inkább árt ez nekem, kicsit mintha hirtelen lottó nyeremény megmérgezi az átlag kisembert, hogy mohón hirtelen kell neki mindig a jobb.

2019. jún. 2. 22:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindig tanult értelmes nőket szedek szóval bukó, csak hát velem van a gond.
2019. jún. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!