Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más volt már így már lassan kezdek bele bolondulni, hogy
mindig jön egy szebb nő, és nem akarok megállapodni egy
adott nőnél?
Ha magányos vagy, akkor szerintem örülj, ha van 1 olyan is, aki kapcsolatot akar veled... Irreálisak a feltételezéseid.
2019. jún. 2. 22:40
A szépség amúgy nem minden. Inkább olyat nézz, aki kapcsolatra is alkalmas.
2019. jún. 2. 22:40
3/11 A kérdező kommentje:
De lenne is olyan lány aki úgymond fut utánam, de annyira nem tetszik, nem néz ki rosszul, de nem az akire ránézek és rögtön beleszeretek kategória. :/ Úgymond nem irreálisak az elvárásaim, mert nekem tetsző nőt is tudnék szerezni csak tartok tőle hogy ha jön egy jobb akkor nem e bánom meg. Tudom ez baromság felfogás.
Ha így folytatod, akkor maradsz továbbra is egyedül. Nekünk mindegy.
2019. jún. 2. 22:51
Tényleg baromság ez a felfogás, így fogsz hoppon maradni.
2019. jún. 2. 22:54
Izé...mi lenne ha nem kizárólag az számítana, hogy melyika szebb? :D Nem almát veszel a piacon, "jajj megvettem Mari néninél, de most látom, hogy a gizikénél szebbek"
Emberi kapcsolatról beszélünk, valódi emberekkel, akiknek nem csak csöcse meg pofija van, hanem jó esetben egy karaktere, személye, érzései, vágyai céljai is.
2019. jún. 2. 22:57
7/11 A kérdező kommentje:
És igen, teljesen igazad van utolsó, az a baj ez bennem el van torzulva. Volt barátnőm (5 éves kapcsolat) olyan szinten elhanyagolta magát 30 kilót hízott, teljes igénytelenség és ez bennem egy torz rémképet alakított ki, rettegek attól hogy rosszul nézzen ki a párom.
Én megértem a kérdést. Én is folyton ezen agyalok. Csak olyan nőt találok, aki nekem az "elmegy" kategória, de tudom, hogy igazából nem úgy ébrednék fel mellette, hogy micsoda mázlista vagyok. Most tényleg attól lenne szerencsés valaki, hogy egyáltalán tetszik bárkinek? Tényleg kapcsolatot kéne kezdeni valaki olyannal, aki mellett az ember állandóan másokat fog nézegetni az utcán?
2019. jún. 3. 00:08
szerintem meg ameddig így érzel, addig ne akarj kapcsolatot, mert amikor az ember TÁRSAT keres -és talál-, akkor az az ember lehet a világ legcsúnyább embere is, ha te szerelmes vagy belé.
Én jártam így, legtöbbször nem a legszebb srácba voltam szerelmes, de valahogy mégis a legszebbnek láttam őt, akit senki nem múlhat felül. (Akkor is így volt ez, ha csak viszonzatlanul voltam szerelmes.)
Na majd ha ilyet találsz, akkor akarj társat. Addig elegek lesz neked a társas kapcsolatok más formái: barátok, család, egyéb közösségek, szexkapcsolatok, egyéjszakások, flörtölés stb.
2019. jún. 3. 00:31
Na az ilyenekre mondom hogy lehetnél te Jason Momoa is, akkor sem kellene egy ilyen "férfi". Én azt tanácsolom menj hozzá meg váltsad a nagyobbnál nagyobb mellű nőket egy kis botoxal meg több vakulatú arcokkal mint egy 50 éves fal. Aztán majd ha becsúszik egy gyerek akkor meg majd szörnyűlködsz hogy miért a térde alatt vannak a csecsei(: már nem azért. De ha veled jobbnál jobb jönnek össze azok akkor olyanok is mint te. Éppen ezért nem kezdenék egy szép fiúval. Ez nem mohóság.. Egyszerűen olyanokat tudsz ezzel a temperamentummal megszerezni mint te. Zsák a foltja.
2019. jún. 3. 20:40
Kapcsolódó kérdések: