Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az felszínesség, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az felszínesség, ha egy férfi csak magánál magasabb nőt akar párnak?

Figyelt kérdés

2019. jún. 2. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Csak sajnálni tudlak, hogy ennyi önbecsülésed sincs, hogy olyannal gyere össze, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel neked.

Képzeld, párom mind külsőre, mind belsőre az ideálom, és a szex is felejthetetlen vele. 6 éve együtt vagyunk. Jé, képzeld ilyen is létezik, csak te ilyet soha nem fogsz megélni, mert nem becsülöd és nem tiszteled saját magad.

"És akkor lesz a szex is felejthetetlen élmény, nem egy jóképű pasival!"

Ebből a mondatból is süt az irigység, mert neked nem adatott meg, hogy egy számodra b..romira szexi pasival szerelmeskedj, de te választottad a párjaidat, szóval erről csak ennyit. Ha lennének igényeid és nem állnál össze minden jöttment igénytelen csúnyasággal, akkor te is részese lehetnél annak, hogy vonzódsz szexuálisan külsőre a másikhoz és a belső tulajdonságai is teljesen megfelelnek neked.

Külső plusz belső alkot egy kerek egészet.

2019. jún. 2. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez mekkora idiótaság... mint írtam, beleszerettem.

Nem a külseje miatt, de utána őt láttam a világ legszexibb pasijának, és hihetetlenül jó volt vele.

Nagyon ostoba vagy, ha ebből az jött le, hogy nincs önbecsülésem, meg nem sikerült egy szexi pasival összejönnöm.

Nekem az a szexi, akit szeretek, nem az, akit a nagyközönség úgy ítél meg. A kigyúrt, tipiukus szépfiúk sosem jöttek be, de ez nem jelenti azt, hogy ne tisztelném magam, vagy ne lenne önbecsülésem. Az okfejtésed kb minden pontja hibázik, de sebaj, ha te így éled meg, hidd ezt, majd koppansz.

6 év...az igen! :D

Lesz ott még sírás-rívás!

2019. jún. 2. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Anyám... ennyire öntelt ostoba liba nem lehet valaki, mint te!

Az az irigység, ha a tulajdonságai alapján szeretünk bele valakibe, és onnantól nekünk ő a szexi?

Sajnállak, ha te még csak ilyet éltél át.

2019. jún. 2. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Hajajj, vannak ám ellentétek!

Az alapvetően nem baj, ha más az emberek véleménye, de az már igen, ha valaki szerint ez önbecsülés-probléma, hogy nem egy helyes férfiba szeret bele az ember!

Mindenkinek más a szép, ez nem önbecsülés kérdése! Miért lenne attól kevesebb valaki, miért ne tisztelné magát, ha előbb ismeri meg az illetőt, utána szeret bele, de utána igazán szereti, és élvezi a vele töltött időt?

Ebben mi az irigység?

Hiszen olyasvalakivel fekszik le, akit igazán szeret, és már kellően ismeri is a másikat, nem csak azért fekszik le vele, mert a külseje megfogta! Ez azért már több, mint mikor csak tetszik valaki és szexeltek, de valójában még nem is ismered! Ilyenkor nem mindig, sőt legtöbb esetben nem marad együtt a pár, míg fordított esetben sokkal nagyobb rá az esély.

Nem értem a logikát, hogy ebben mi az önbecsülés hiánya. Én inkább az ellenkezőjét következtetném ki, tiszteli magát a nő, és tiszteli a férfit is, nem teszi szét a lábát az első adandó alkalommal. Több ilyen kéne, tovább tartanának a kapcsolatok, boldogabbak lennének az emberek!

2019. jún. 2. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!