Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért ítéli el azokat a nőket, akiknek fontos a pénz, ha?
"Egy párkapcsolat igaz lényegeben a kölcsönös adásáról szol"
Igen, ezért mondtam, hogy az egész üzlet. Mondj egy olyan nőt, aki nem vár el valamit cserébe azért, amit ő tesz. Most nem csak a pénzről van szó. A felszín alatt az embereknek önző a hozzáállása. Ha ő elhanyagol, akkor én is elhanyagolom, ha ő ad, akkor én is adok. Olyan nincs, hogy valakit önzetlenül szeretnének. Ha ilyen szeretetre vágysz, akkor nézd meg a moziban az Aladdint, most adják. De jusson eszedbe, hogy az csak egy film.
Akikről te írsz azok tényleg ellentmondanak maguknak.
Én pl. elítélem azokat a nőket akik csak a pénzre hajtanak, viszont cserébe én sem a pénzemmel (bár hozzáteszem nem vagyok gazdag) szoktam felszedni nőket.
Így megoldva a probléma, biztos hogy nem a pénzemért jövök velük össze.
Nekem a pénzéhes nőkkel csak akkor kezd problémám lenni, ha már mindegyik nő az, és ezért nem találok normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!