Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők valóban ilyen tökéletesek vagy a média hatása miatt ilyenek? És a férfiak valóban ennyire igénytelenek?
azért ez részben igaz,bár azért elég sok férfi azonosult ezzel és ők is képesek olyan extrém igényesek,túl képzettek lenni ,hogy megirigyelhetné bármelyik nő. Munkahelyemen is néhány pasi úgy öltözködik ,hogy csak pillázok :D mint egy olasz divatlapból xd
A nőkre meg igen elég jellemző,hogy jaj itt nyarltunk ott nyaraltunk,20. plasztika persze nem azaz igénytelen amit bárki észrevesz,hanem ilyen leheletnyi simítások amitől még tökéletesebb lesz..iszonyú drága kosztümök,5 nyelven beszél,3. mester diploma stb...emellett van 2 gyerek,férj ,sport stb. Nem tudom ,robotok ,furák..amúgy erről még az jut eszembe,hogy pont ilyen nő a főnököm és emlékszem nagyon féltem tőlem,és fel is néztem rá,hogy húúú micsoda nő,mindenkinek ezt meséltem sikeres,szép,gazdag,család stb.... aztán egyik nap bement mellettem a wc-ra ment a hasa...elég hangosan... na azóta tekintek rá emberként és látom minden esendőségét... :D
"Pl Tinderen a 25-40 szingli nők kb 80%-a szép, jó alakú, diplomás, vezető vagy jól fizető beosztásban, mindenkinél nyaralós fotók, rengetegnél távol keleti, amerikai is, éttermes, bulizós, edzőtermi fotók, extrém sportok, hegymászás, sielés meg kb ezer másféle.."
Azt elárulnád, hogy ha ők tényleg ennyire tökéletesek, akkor szerinted miért is szinglik? :)
#10 a való világban is ugyanez van, max nem annyira összesűritve és töményen kapom az arcomba, mert pl az ilyen nők nem igazán zötyögnek azon a környéken ahol én, de a belváros kb 1:1 tinder szint
#12 azért szinglik mert közben a férfiak megragadtak valahol a 80-90-es években... A kérdés második részében utaltam is rá.Nyilván az olyan nők nem állnak össze lecsúszott vagy szürke nullás pasival.
" azért szinglik mert közben a férfiak megragadtak valahol a 80-90-es években... A kérdés második részében utaltam is rá.Nyilván az olyan nők nem állnak össze lecsúszott vagy szürke nullás pasival."
Sejtettem, hogy valami hasonló válasz fog érkezni, de a helyzet nem ennyire egyszerű. Szerinted a fent leírt nők egyfajta prémium kategóriát képviselnek, így érthető, ha ők is a férfiak prémium kategóriájából szeretnének társat.
Teljesen átlagos férfiként egy ilyen profilt látva (feltéve, hogy a szép és jó alakú jelző szerintem is igaz az adott nőre), bennem a következő fogalmazódik meg:
- diplomás: nem oszt, nem szoroz. Nem néhány papírral meg plecsnivel szeretnék együtt élni, hanem egy nővel, aki társ tud lenni a hétköznapokban. Persze a diploma megléte mellett és ellen is szólnak érvek, de alapból vegyük ezt nullára, tehát nem befolyásoló dolog. Számomra pl. sokkal többet ér a talpraesettség, ami nem feltétlenül egyenlő egy vagy több diploma megszerzésével.
- vezető, vagy jól fizető beosztás: itt gondolom az anyagi részére akartál kitérni, ezt alapvetően pozitív dolognak tartom. Én sem keresek rosszul, de egyáltalán nem zavarna, ha a párom többet keresne. Sőt, ha ezt valóban értékes munkával teszi, még büszke is lennék rá. Tehát ez egy jó pont.
- nyaralós, távol keleti, amerikai... fotók: Túl sok. Miért is akar ennyire érdekesnek tűnni? Mit akar kompenzálni? Ha ennyire érdekes ember, akkor miért nincs ott a képen mellette az épp aktuális barátja?
Ismerek ilyen nőket személyesen is, és tudod mi a közös bennük? Egyszerűen szóba sem jönnek, mint lehetséges társ. Nem csak nálam, másnál sem. Illetve van egy réteg, akinél igen, de ők valóban az a kategória, amire megértem ha nem fanyalodnak rá ezek a nők. Valami hiányzik belőlük, pedig nem mondanám, hogy nincs kisugárzásuk. Jó barátok, el lehet velük menni bulizni, jókat lehet velük beszélgetni, de ez kevés egy kapcsolathoz. Tehát itt a "prémium kategória" ugrott is, és nem a külső miatt.
Csak szemléltetésképp: Eladó egy 1985-ös Lada megkímélt állapotban, valódi bőrülésekkel, egyedi HIFI rendszerrel. Irányár: 10 millió forint. Szerinted miért nem jön érdeklődő? Hisz ez egy prémium autó az extrák miatt, nem? Hát nem. Ez egy 1985-ös Lada, aminek az értékén valamelyest emelnek az említett extrák (de messze nem milliókat), viszont soha nem lesz tőlük prémium autó. Persze levonhatnám ebből azt a következtetést is, hogy nincs olyan ember a környéken, akinek lenne 10 milliója egy autóra, de ez nyilvánvalóan tévedés lenne.
Nem hiszem hogy rossz pasi lennék. Fejlesztő vagyok Szegeden. Nem dohányzom nem iszom és van rendes munkám a humorom az meg kifejezetten erőteljes. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket meg más emberek gondolatait meghallgatni és arról eszmecseréket folytatni.
Viszont nem szeretek nagyon fotózkodni. Van rólam néhány régi kép és ennyi :D Egyszerűen mert pasi vagyok... Nem szoktam pózolni és ettől függetlenül emberileg messze többet érek mint a tükör előtt kacsaszájjal pózoló hölgyek. Érdekel a világ és nem vagyok depis mint a legtöbb ember.
Nem a Görögországi nyaralós képektől lesz valaki igényes hanem a viselkedésétől. Amikor összejön pár match akkor van hogy írok általában valami vicceset vagy érdekeset. Nos túlnyomó többségében a hölgyek még egy értelmes összeszedett elutasító szöveget sem hajlandóak visszaírni.
Így kb teljesen mindegy hogy milyen szuper nyaralós képeik vannak ha emberileg kb 0-ák na ez az igazi igénytelenség ;) Csak egonövelésre használják a Tindert meg hogy követőket szerezzenek Instára. Csinálnak 1000 matchet mert az jó buli.
Így igazából már nem nagyon érdekel a platform se így az adatlapommal sem kezdek semmit sem. Csak gyűlnek a match-ek de nem írok senkire sem mert úgyse írna vissza többnyire így ennyit a "szuper igényes" lányokról :D
"Pl Tinderen a 25-40 szingli nők kb 80%-a szép, jó alakú, diplomás, vezető vagy jól fizető beosztásban, mindenkinél nyaralós fotók, rengetegnél távol keleti, amerikai is, éttermes, bulizós, edzőtermi fotók, extrém sportok, hegymászás, sielés meg kb ezer másféle.."
Közben rengeteg pék, cukrász, bolti eladó, pedagógus, gyári munkás... nő pedig tartós kapcsolatban van évek óta, sokszor olyan férfiakkal, akiket az általad említett nők is megirigyelnének tőlük. Tehát itt is látszik, hogy sem a diploma, sem magas kereset, sem pedig a magamutogatás nem tesz egy nőt vonzóvá a férfiak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!