Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan felhasználó aki itt napi szinten sír mert nincs barátnője?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy szinte mindennap van egy olyan kérdés ebben a kategóriában olyan kérdés amiben sír mert nincs barátnője. Ezt tényleg egy ember írja ki mindig vagy többen?2019. máj. 28. 20:45
2/7 anonim válasza:
CsokiSzuflé. Ahelyett, hogy inkább önmagát készítené. 😃
3/7 anonim válasza:
Jelen! ^^ Mondjuk én nem az vagyok, akire gondolsz, én inkább az itteni álszentséget és kétszínűséget próbálom kiugrasztani a bokorból bicskanyitogató, számonkérő stílusban. Többnyire egyébként sikeresen. Egyébként ja, kétnapont írok ki valamit úgy nagyjából. De hát mit csináljak? Majd ha lesz párom, nem lesz időm itt szórakoznom, addig legalább hadd írjam már ki magamból a keserűséget...
4/7 anonim válasza:
Én is szoktam írogatni néha kérdéseket, válaszokat gyakrabban.
6/7 anonim válasza:
ja másik kérdésre adtam az aha választ nem erre. aki sír mer nincs csaja az egy köcsög
7/7 anonim válasza:
Kérdező te most azért sírsz, hogy más sír amiért nincs nője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!