Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 180 centis férfiként érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180 centis férfiként érdemes magasító betétet hordanom?

Figyelt kérdés
A nőknek manapság már a 180 centi magas férfi is alacsonynak számít. Magasító betétekkel egy ilyen 5-7 centit simán lehet "csalni". A vonzalom úgyis az első benyomásnál illetve az első 2-3 randin alakul ki. Utána meg már el lehet lőni azt a poént, hogy "összementél a mosásban". Ha kialakult a vonzalom, akkor már elnézőbbek a nők is általában. De az a 185 centi egyszerűen kell, hogy egyáltalán esélyt adjanak a nők egy férfinak. Szerintetek érdemes rendelni ilyen magasító, rejtett cipőbetétet Amazon-ról vagy egyéb webshopokról? Mit szólnátok ha az újdonsült pasitok "lebukna" egy ilyennel, amikor először lakásra mentek?
2019. máj. 24. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked tök mindegy, 2 méter magasan is gátlásos maradsz.
2019. máj. 24. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Remélem, hogy a kérdés csak vicc.
2019. máj. 24. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem akarok senkit sem heccelni, nem is trollkodás, de szerintem 180 centi az már semmi manapság. Szinte (10-ből 7 ember kb) mindenki van már legalább 180 manapság, ráadásul a nagyon fiatalok is hamar megnőnek már ennyire.

183 vagyok, de én is mindig úgy állítom a hajam, picivel magasabb talpú cipőket keresek, így vagyok kb. 185-6, de még így is tök átlagosnak érzem magam, és nem vagyok vele kibékülve.

Szerintem ha zavar akkor nyugodtan hordj, de sok különbség nincs 180-185 között ránézésre. 10-15 centi már igencsak jelentős, de a legjobb akkor is az ha van a magasságodhoz sportos alakod is. Csenevészként nem is mutat jól ha valaki feltűnően magas.

2019. máj. 24. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

Először is a felvetés teljesen jogos, a probléma létező! Én magam 183 cm magas vagyok, és sokszor tapasztalom, hogy ez nem elég a nők számára. Amúgy a fiatal férfiak között ez egy átlagos testmagasság, márpedig az átlag nem vonzó a nők szemében: sokuknál 190+ az elvárás.

Ráadásul manapság rengeteg colos fiatal csaj létezik, akik egy nem annyira ordas magassarkúban közel ekkorák (vagy nagyobbak).

Kérdésedre válaszolva: a magasságod önmagában nem túl vonzó (de olyan nagy gond sincs vele), ha valamelyest jóképű, esetleg izmos vagy (legjobb ha mindkettő), az simán kompenzálja a külsődet. Ha ne adj isten egyik sem, akkor más területen kell villantanod valamit (vagányság, pénz).

Ezt a betét dolgot meg annyira nem ajánlom, mert ha lebuksz vele az nagyon gáz. Mondjuk az is megérne egy misét, hogy a mélynövésű lapos kiscsaj felveszi az emeletes tűsarkút, illetve push up melltartóval a nyakába rántja a szúnyogcsípéseit, akkor ő de facto nagymellű magas cicababa. Ha én bevetek ilyen betétet, meg kitömködöm magam szivaccsal, akkor ugye én meg magas izomállatnak számítok? A kérdés költői.

2019. máj. 24. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Baromság,hogy 180 magas férfiak is kerti törpének tartják magukat és az is baromság,hogy 180 magasság elvárt.

Én 190 vagyok,de nagyon ritka hogy valaki egymagas legyen velem.

Amúgy se olyan nagy előny mint sok férfi hiszi.

2019. máj. 24. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:

"de 180-nál már meg sem szólalok"

Te egy főnyeremény vagy!

2019. máj. 24. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!