Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van veled világ?! Manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van veled világ?! Manapság már tényleg fizikailag és szellemileg is képtelenek az emberek a beszélgetésre? Nincsen már egyetlen olyan lány sem, aki értelmesen, kirívó helyesírási hibák nélkül tudjon írni két mondatot?

Figyelt kérdés

Jár még valaki hasonló méretű cipőben mint én, hogy elkerülik az intelligens lányok, vagy már ilyenek nem is léteznek?

Szerintem már az egyetlen jó megoldás, ha saját magammal folytatok beszélgetést, még a végén felszegődök skizofrénnek, mert egyszerűen már nem tudok többé tartalmatlan "beszélgetéseket" folytatni, melyekben nekem kell biztosítani a helyesírási szótárt.

Egy túlzottan helyesírás mániás 18 éves lány.

2019. máj. 24. 00:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2019. máj. 24. 19:54
 22/27 anonim ***** válasza:
14: Lol, most meg megsértődsz? Hát, aranyom, nem én írtam ki kérdést arról, hogy milyen csapnivaló mindenkinek a helyesírása rajtam, a helyesírásmániáson kívül :D
2019. máj. 25. 00:16
 23/27 anonim válasza:
Kérdező! Én maximálisan egyetértek veled, ezzel én is hasonlóképpen vagyok. Tényleg már beszélgetni sem nagyon lehet írásban, mert sokan már a legalapvetőbb helyesírási hibákat is elkövetik. Elég zavaró tud lenni. Főleg így nekünk, akik figyelnek erre mert megvan rá az igény. Én meg egy 17 éves lány vagyok. Írhatok neked privátban?
2019. máj. 25. 15:13
 24/27 anonim ***** válasza:
7-es, nem tudom hány éves vagy, de amikor én jártam iskolába,ezek hibák voltak. Ahogyan az is, hogy az és elé nem teszünk vesszőt!
2019. máj. 26. 06:52
 25/27 anonim ***** válasza:

utolsó, nem

[link]

2019. máj. 26. 09:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Újra írom! Amikor én jártam iskolába, hiba volt a vessző, az és előtt!
2019. máj. 27. 05:20
 27/27 dq ***** válasza:
Rosszul emlékszel.
2019. máj. 27. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!