Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni magad mellett egy ilyen férfit?
KÜLSŐ:
-magas (190+), vékony, nem sportos
-jóképűnek mondható
-genetikailag jó adottságokkal rendelkezik, de azért nem hozott ki magából mindent, amit lehetne (mert pl. nem sportol)
-nincs túl jó kisugárzása, főleg szexuális értelemben.
-összességében 7-8/10 a megjelenése
BELSŐ:
-csendes, magának való
-tud alkalmazkodni másokhoz, de nehezére esik
-nem szeret társaságba járni, a szűk környezetében él, csak 1-2 barátja van, velük is ritkán találkozik
-ha van kivel, azért szeret ide-oda eljárni
-tipikus jó fiú
-okos
-őszinte (ha kell, ha nem)
-megbízható, segítőkész, akit szeret, azzal figyelmes és kedves
-nem túl férfias a viselkedése, konfliktuskerülő
-van humora, de nem biztos, hogy mindenki tudja értékelni
-takarékos, de nem smucig
TÁRSADALMI HELYZET:
-tanult
-van jó presztízsű és jól fizető állása
-van kocsija
-1-2 év és lesz saját lakása/háza (jelenleg mama hotel, de a töke ki van vele, csak azért lakik ott, hogy többet tudjon félretenni)
JÖVŐKÉP:
-szeretné magának megteremteni, ami még soha nem adatott meg neki
-szép házat, biztos anyagi hátteret, évi két nyaralást
-később szeretne családot, gyerekeket
-esetleg saját vállalkozás
-ezen túl nincsenek magasba törő vágyai
-úgy gondolja magáról, hogy az átlagnál jobb férj és családapa lenne belőle, legalábbis nagyon igyekezne
EGYÉB:
-30 éves
-soha nem volt kapcsolata, szűz
-gyerekkoraban nagyon félénk volt, utána hosszú ideig szociális fóbiás (talán még most is), többek közt ezért nem ismerkedett nem csak nőkkel, hanem úgy általában emberekkel
-depresszióra hajlamos
-érzékeny lelkű, de nem mutatja ki az érzelmeit
Ennyi jutott eszembe, ez én vagyok.
Aki nő és vette a fáradságot, hogy eddig elolvassa, csak erre válaszoljon:
El tudnál képzelni magad mellett egy ilyen embert?
IGEN/NEM és a korod.
Persze lehet kifejteni is és férfiak is kommentelhetnek.
Köszönöm.
Szinte én is ilyen vagyok.
Csak én 22 és nem szűz.
#39 A 38-as nem rád célzott, hanem a 20 asra, mert ő is fejlődésről írt. Én egyébként igazat adok a 38-asnak.
Én nem tudom, hogy milyen arányban vagyok szociális fóbiás és introvertált. Mind a kettőt nagyon jellemzőnek érzem. Az, hogy szorongok, nem azt jelenti, hogy nem engedek magamhoz közel embereket. Meg nem is tudom, hogy ez alatt mit kell érteni pontosan. Hogyha valaki odajönne hozzám az utcán, és normális módon szeretne megismerni, akkor nem mondanék neki ellent. De persze senki nem akar megismerni, ezt csak példaként írtam. Eközben nagy feszültséget éreznék, és emiatt nem menne könnyen és lazán a dolog. Nem arról van szó, hogy meg sem mernék nyikkanni. Az ilyen emberek tehát általában nagyon zavarban vannak mások jelenlétében, és nehezen bírják, ha rájuk néznek. Bármilyen hétköznapi kezdeményezés hihetetlenül nehéz, ha meg kell esetleg valamit kérdezni valahol. Bármilyen helyzet, amiben ki vagyunk téve mások figyelmének, nagyfokú szorongást okoz. Nyilván befelé fordul az ilyen ember, de lehet, hogy egyébként is introvertált lenne, szociális fóbia nélkül is.
Na most, ilyen személyiséggel persze, hogy komplexusom van. Nem véletlenül állítom azt, hogy rosszabb, mint az autizmus.
Igen.44/n.
Én összességében semmi különösen rosszat nem látok a kellemzésedben.Nálam az lehetne a legfőbb gond, hogy nekem már van egy felnőtt gyermekem én nem szeretnék többet.Ha még nincs lakása nem baj, nekem van saját,de attól nyilván szeretném, ha ö is igyekezne megteremteni a magának való anyagiakat.
Szerintem saját magárol az ember nem nagyon tudja megállapitani, milyen kisugárzása van.Önmagával szemben mindenki általában kritikusabb.A vékony alkat nem gond.Nálam a mackós és a kövér a kieső.
Mondjuk vonzóbb lenne, ha pozitívabban állnál a dolgokhoz, főleg magadhoz, mert valószínű, hogy tök feleslegesen vagy depis és visszahúzódó.Remélhetőleg, ha kikerülsz a mama szárnyai alól, akkor több önbizalmad lesz és a helyzet javulni fog.
Nem. Az egyetlen, ami hibádzik, a gyerekkérdés. Én most még nem vagyok benne biztos, hogy akarok gyereket. A többivel nem lenne bajom.
29N
Valakit megítélni azért, mert nem volt még kapcsolata és még szülőknél él, szégyennek tituálni és éreztetni azt, hogy egy szar ember sokkal nagyobb betegség, mint az az állapot amiben a kérdező van. Az ilyen előítéleteskedő válaszolók, akik azt írják egy ismeretlenre, akivel egy szót nem váltottak se élőben se online felületen, hogy mamahoteles lúzer és mentális beteg, mert szűz miben különböznek a náciktól? Pont azt csinálják, mint a 30as években, hogy zsidó emberekre raktak sárga csillagot, ezzel azt üzenve, hogy ő kevesebbet ér és megkell vetni amiért zsidónak született. Egy homoszexuális ember se beteg, de a homofóbia az betegség mivel az is előítéletekkel van tele.
Kérdező szerintem ne ezekkel az egyszerű tulajdonságokkal jellemezd magad, mert egyrészt felesleges, másrészt, mint látod bevonzod ide a posztfasiszta trollokat, akik azon élvezkednek, hogy rosszul érzed magad. A szimpátia nem úgy működik, hogy felsorolod a tulajdonságaidat, az vagy jön vagy nem. Az a leglényegesebb, hogy jókat tudjatok beszélgetni, élvezzétek egymás társaságát és nem kell több, mert egy szeretetteljes boldog kapcsolat, nem a listás tulajdonságok és elvárások miatt jön létre, sőt az elvárások a spontanitást és a természetességet írtják ki az emberből.
Egy normális nőnél az se lenne gáz, ha nincs túl jó munkád és autód se lenne, sőt egy normális nőnél plusz pontnak se számít, mert nem az a főszempont, hogy mit dolgozol és van e kocsid hanem, hogy milyen ember vagy.
Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor el tudnám képzelni, és még ha szingli is lennék.
26/N
Én nem válaszolnék ezen kérdésre, mert szerintem ezek a dolgok nem így működnek, ha nincs szimpátia, érzelmi kémia, akkor hiába minden, de csak három észrevételem lenne, ami szerintem ellentmondas.
1. tud alkalmazkodni másokhoz, de nehezére esik
2. megbízható, segítőkész, akit szeret, azzal figyelmes és kedves
Akinek nehezére esik alkalmazkodni mikor segít, akkor valójában nem is biztos, hogy ő ezt bárhogyan is bírná, mert az meglátszik az arcán.
Nem egyértelmű, hogy alaptulajdonsága, hogy egyből segít ismeretlennek is vagy csak akit szeret.
őszinte (ha kell, ha nem)- ha hiányzik a tapintat akkor ez a tulajdonság nem előnye hanem egyfajta bunkóságot is mutat.
Jó az őszinteség de meg kell tanulni akkor is tapintatosnak lenni, ha az ember fáradt. Vagy aki csak alapból megmondja amit gondol, de bántón akkor nem előnyös tulajdonság, hanem bántó. Tapintattal viszont úgy ok!
Ja és kedves kérdező a Mama Hotel fogalmi zavarában szenvedsz, mert a Mama Hotel azt jelenti hogy a szülő tartja el a gyereket és nem dolgozik, de nem csinál otthon semmit, magyarán minden a hátsója alá van adva!
Tehát amennyiben dolgozik, vagy otthon segít, és dolgozik ezt nem Mama Hotel-nek nevezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!