Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél, párválasztásnál mennyire fontos a szem és a hajszín?
Nekem igen: legyen mediterrán típus, barna haj & barna szem (mint a férjem). Nálam a világos haj és világos szem teljesen ki van zárva, minimálisan sem tetszik.
26N Szalmaszőke haj, zöld szem.
Tekintettel arra,hogy volt már életem során,szőke,barna és vörös hajú,zöld és kék szemű barátnőm is,így nézve teljesen lényegtelen a haj és szemszín nálam egy nőnél.Legyen helyes arca és jó kisugárzása.Tehát úgy igazából nincs ideálom.Stílusilag bírja a kemény zenéket azért.Rock/Metál zenéket.Maximum ha szereti a fekete ruhákat,az némileg előny.:)
31/F
Hiába csapná nekem a szelet egy cuki, helyes szőke sose tudnék vonzódni hozzá.
Hajban csak fekete, sötétbarna vonz. Szemszín mindegy.
(Érdekes, mert a festettszőke viszont tetszik :D)
Kimaradt, hogy világos barbás a hajam és kékes-szürkés-zöld a szemem(#17)
20N
Saját:
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: zöldesszürke
Ideál:
Hajszín: sötétbarna vagy fekete
Szemszín: nagyon sötétbarna
Amúgy meg az összhatás számít, nem zárom ki a többi haj- és szemszínt, de tény, hogy akik eddig a legjobban bejöttek, azoknak sötét haja és szeme volt. :)
Elfelejtettem: 21/L :D
Utolsó voltam (#19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!