Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is rossz a tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rossz a tapasztalata a sportos nőkkel?

Figyelt kérdés

Én is sportos vagyok, itthon edzek és biciklizek, illetve odafigyelek arra, mit eszek.

Viszont ez életemnek csak egy szelete. A baj az, hogy akármilyen korú nőt látok, ha sportol, akkor semmilyen más témája sincs és gyakorlatilag csak ez tölti ki az életét.

Ez elég fárasztó, mert én viszont ezer más dologgal is szeretek foglalkozni.

2019. máj. 21. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Sztem sok ilyen van. Csak keresik a közös témát veled avagy te kapod ki ezeket a csajokat! :D azért ne legyél már ennyir naív ;)
2019. máj. 21. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, hogy nőként válaszolok,de én is sportolok, viszont ez nem a hobbim, hanem életmód. A hobbim az olvasás, festés, rajzolás, ezekről szívesebben beszélgetek. Meg vallásról, filozófiáról, politikáról, történelemről. Amúgy ismerek olyan nőt akiről beszélsz, a legjobb barátnőm is ilyennek tűnik, de ha már megismerted, neki is van ám más érdeklődése, csak a férfiak felé a sportot nyomja, mert az előző párja lusta volt és nem akar még egyszer ilyet.
2019. máj. 21. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Na, úgy látom, hogy vannak itt okos nők is! 😉
2019. máj. 21. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindig Malacom volt.
2019. máj. 21. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek szűkös az érdeklődési köre és a beszédtémája. Sok olyan is van, aki valamiben nagyon el tud mélyedni, profi szintig, de azon kívül nem érdekli más. Nekem az ismerőseim többsége ilyen, és pont ezért van minden érdeklődési körömhöz szinte teljesen más ismerősi köröm. Kicsi az átfedés.
2019. máj. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!