Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van reális esélye párt találnia egy olyan jól kinéző 22 éves nőnek, akivel együtt él a 17 éves down-szindrómás öccse?
8. vagyok.
Tényleg azért vagyok 0%-ra pontozva, mert meg mertem kérdezni, hogy miként lehet kettesben lenni, mennyi anyagi vonzata van a tesónak, és miként fog viselkedni, ha gyerekünk lesz?
Az én büdös K. anyámat, mert realista vagyok!
Ja, és én is lepontozok mindenkit! >:)
12.-nek.
Értem.
Realitás = önzőség...oké.
Szerintem meg igaza van a #8-nak.
"Reális esély pártalálásra"
A realitásban benne van a közös élet, közös gyerek, közös ház, stb.
ezeket nehezen lehet kivitelezni így.
Lesz, aki elfogadja, lesz, aki nem.
Az előző down tesós vagyok.
A 8-asnak szerintem is reálisak az álláspontjai, csak a stílusával van a gond, ahogy neki esett a kérdezőnek.
Érthető, hogy mindenki normális életet akar élni, és az ilyen körülmények azok ezt nehezítik.
Bár én nem gondolom, hogy az, ami a szülők felelőssége, azt a gyerekekre kellene hárítani teljes mértékben.
Furi, hogy itt mindenki abban a végletben gondolkodik, hogy ha a tesója fogyatékos, akkor a tesóval is együtt kell élni. Kegyetlenség ilyet mondani, de én keresnék egy köztes alternatívát, ami mindenkinek jó, akármilyen otthont, ahol jók a körülmények, és nem olyan, mint egy intézet, és ahonnan bizonyos időközeként kivenném a tesómat pár napra, 1 hétre. Nem mondom, hogy a testvéreknek kellene ezt a terhet vállalni, hogy tovább küszködnek velük, viszont ő az én testvérem, ez egy kötelesség. De a karriert, a saját családomat sem áldoznám fel.
Remélem nem baj, ha válaszolok rájuk a magam nevében.
"Nyaralás?" - Te a tesódat is viszed nyaralásokra magaddal? Mindent meg lehet oldani.
"Anyagiak?" - Kapnak járadékot, ami nem feltétlen olyan sok, de nyilván a saját pénzemből támogatnám a testvéremet, ehhez senkinek semmi köze.
"Gyerek?" - Ebbe a világba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!