Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány aki összejönne velem annak ellenére hogy csúnya vagyok és nem tudok beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nem tudok beszélgetni semmiről,nem tudok semmihez hozzászólni.Egyszer randiztam egy lánnyal,csak a lány beszélt én csak annyit szóltam közbe hogy igent mondtam vagy nemet.2019. máj. 20. 16:45
11/11 anonim válasza:
Persze! Titokban minden sikeres diplomás nő arra vágyik hogy egy ronda hülye gyerekkel szexeljen! Minden vágyuk az az 10 perc amit el tölthetnének rajtad. Majd utána lelépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!